- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
Kusura bakma Eses07 yazamadım pek var mı gelişmeler güzel haberler?
Merhaba canım
Benim adet belirtileri başladı
Sen ne yaptın oldunmu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kusura bakma Eses07 yazamadım pek var mı gelişmeler güzel haberler?
6 ocak canım benim bat ya arkadaşlar progestan ilacı kullananlarınız var mı hamile kalmada işe yaradı mı ne gibi yan etkiler oldu
Canım bir çok arkadasa hamilelik oluşması için verilmiş de onu araştırıyorum ocakta kismetse doktora gideceğim bakalım aşılama için hayırlısı beklemek çözüm olmuyorProtestan aşılamadan sonra kullanmıştım. .
Sana tedavi için mi verdi?
canım şimdi hastayım,diğer hasta olmamda tüp bebeğe başlıyacağız.çünkü eşimin spermi bir 0 çıkıyor bir sayı vede en yüksek 1,6 milyonu gördük şimdi onuda göremiyoruz psikolojimiz bozuldu
Rabbim tüm isteyenlere versin inşallahcanım şimdi hastayım,diğer hasta olmamda tüp bebeğe başlıyacağız.çünkü eşimin spermi bir 0 çıkıyor bir sayı vede en yüksek 1,6 milyonu gördük şimdi onuda göremiyoruz psikolojimiz bozuldu
İnşallah canımCanım bir çok arkadasa hamilelik oluşması için verilmiş de onu araştırıyorum ocakta kismetse doktora gideceğim bakalım aşılama için hayırlısı beklemek çözüm olmuyor
ESES NBR CNM .. BENDE YİNE BİŞEY YOK YİNE SIKICI YİNE ÜZÜCÜ.. İSYAN ETMEK İSTEMİYORUM AMA NEDEN DİYE SORMAKTAN KENDİMİ ALAMIYORUM. ŞİMDİ BİRDE AYNI İŞ YERİNDE BURUN BURUNA ÇALIŞTIĞIM BİR ARKADAŞIM GEBE ÇILDIRACAĞIM...
Malesef bende bisi yok.
Malesef bende bisi yok.
Hanımlar Rabbim önce hepinize en kisa zamanda hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin hamilelerede hayırlı doğumlar inşaallah umudunu zu kaybetmeyin gerçekten Rabbim imtihan ediyor ben polikistik over hastasıydimama sşükür 4. Ayda oldu bebeğim ablam 5 yıl tedavi gördü sebepsiz infertilite dediler asilama tüp bebek yaptırdı lar hiç biri tutmadi çok yıprandi en son artık olmuyo dedi ve bıraktı hamile olduğunu öğrendik Rabbim herkese yasatsin bu duyguyu inşaallah umudunu zu kaybetmeyin Rabbim ol der oluverir
Bende de belirtiler var bekliyorum cnmBen beklemedeyim ama belirtiler var hasta olucam galba
Gecmiş olsun canım hakkımızda hayırlısı olsunBende de belirtiler var bekliyorum cnm
Grip için ilaçlar kullanıyorum
Gecmiş olsun canım hakkımızda hayırlısı olsun
Oldum canım 18 ocak batMerhaba canım
Benim adet belirtileri başladı
Sen ne yaptın oldunmu?
Oldum canım 18 ocak bat