infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

6 ocak canım benim bat ya arkadaşlar progestan ilacı kullananlarınız var mı hamile kalmada işe yaradı mı ne gibi yan etkiler oldu

Protestan aşılamadan sonra kullanmıştım. .
Sana tedavi için mi verdi?

Protestan aşılamadan sonra kullanmıştım. .
Sana tedavi için mi verdi?
Canım bir çok arkadasa hamilelik oluşması için verilmiş de onu araştırıyorum ocakta kismetse doktora gideceğim bakalım aşılama için hayırlısı beklemek çözüm olmuyor

Rabbim tüm isteyenlere versin inşallah
Canım bir çok arkadasa hamilelik oluşması için verilmiş de onu araştırıyorum ocakta kismetse doktora gideceğim bakalım aşılama için hayırlısı beklemek çözüm olmuyor
İnşallah canım

ESES NBR CNM .. BENDE YİNE BİŞEY YOK YİNE SIKICI YİNE ÜZÜCÜ.. İSYAN ETMEK İSTEMİYORUM AMA NEDEN DİYE SORMAKTAN KENDİMİ ALAMIYORUM. ŞİMDİ BİRDE AYNI İŞ YERİNDE BURUN BURUNA ÇALIŞTIĞIM BİR ARKADAŞIM GEBE ÇILDIRACAĞIM...

Rabbim imtihanı canım. .
Sabır ve dua etmeliyiz . .
Nasipse gelir yemeden . .
Nasip değilse ne gelir elden . .

Hanımlar Rabbim önce hepinize en kisa zamanda hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin hamilelerede hayırlı doğumlar inşaallah umudunu zu kaybetmeyin gerçekten Rabbim imtihan ediyor ben polikistik over hastasıydimama sşükür 4. Ayda oldu bebeğim ablam 5 yıl tedavi gördü sebepsiz infertilite dediler asilama tüp bebek yaptırdı lar hiç biri tutmadi çok yıprandi en son artık olmuyo dedi ve bıraktı hamile olduğunu öğrendik Rabbim herkese yasatsin bu duyguyu inşaallah umudunu zu kaybetmeyin Rabbim ol der oluverir

İnşallah canım benim . .
Stres çok etken faktör . .
Sağlıcakla kavuş inşallah sende . .

avucdolusudua *** *** 18 ekim beklemede
kurdelala ****** ***** 3 aralık beklemede
cnstntngs ***** ***** 6 aralık beklemede
aybkmst ***** ****** 11 aralık beklemede
Eses07 ******* ****** 23 aralık beklemede
Kumru55 ***** ***** 24 aralık beklemede
Kardelenmutlu*** **** 26 aralık beklemede

merhaba benim 3 aralık malesef oldu 7 aralık ama normal bir adet olmadım 8 gün damla damla geldi. hatta çok umutlanmıştım acaba yerleşmemi diye malesef değil. geçen ay incir kürü yapmıştım bende ters tepti. bu ayda bal tarçın çörek otu denedim. bat 8 ocak ama ilk defa bu ay hiç emin değilim yumurtladım mı oldu mu ne oldu ama şansı günleri değerlendirmeye çalıştık. artık olmasada nasip ya gerçekten bebek için uğraşmaktan çok sıkıldım. zaten yeni planlarım var inşallah taşınacağım yeni evimde değişik dekorasyon yapacağım. taşınınca spora gideceğim çünkü çok yakınımda. bu ay canım test yapmak bile istemiyor. sanırım savaş halinde olmaktan bunaldım. artık durumumu kabulleniyorum. çocuğum olmasada problem değil. mutluyum böylede hayatım çok güzel ve çocuk ihtiyaç değil artık benim için. sonunda huzurluyum. bu yeni yıla inşallah yeni yaklaşımlar mutluluklar ile gireceğim perişan zavallı bir beklenti içinde niye ben diyen o halimden eser yok şimdi. Sonunda bu duygu durumundan kurtuldum. isteyen herkes hamile kalabilir. bir dünyada ben kalmazsamda hiiiçç sorun değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…