- 2 Kasım 2014
- 407
- 246
- 133
- 36
5 Ocak canımTamam canım ✔
5 Ocak canım
İnşallah ilerleme olur canım ✔Bilmiyorum ki bakcaz tum testler bitince 2 hafta sonra kontrol var.
Merhaba canım tekrar mı hamile misin ?slm nasılsınız çok oldu yazmayalı yeni gördümm maşallah hamile sayısı artmış allah artırrısn hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ben 2.hamiş olmuştum.
hayır canım hamile değilim sadece sizin yanınızda olduğumu hisseettirmek istedim dualarım sizinleTamam tatlım
İnşallah ilerleme olur canım ✔
Merhaba canım tekrar mı hamile misin ?
hayır canım hamile değilim sadece sizin yanınızda olduğumu hisseettirmek istedim dualarım sizinle
hayır canım hamile değilim sadece sizin yanınızda olduğumu hisseettirmek istedim dualarım sizinle
Eses07 Bende yakında yine bu listeye katılacağım ama hala normal adet görmedim.
56. Hamile olarak listede hala adım duruyor
Hikayemi uzun uzun yazdım :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...r-nasip-vaktine-esirdir.972969/#post-49187919
Canım benim rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah bizlere de hayırlı evlatlar versin yürekten dua ediyorum ❤
Amin inşallah. Bizim gibi hasret çekenleri duamizda unutmayalım inşallah.
Her Nasip Vaktine Esirdir. Ne yapsak boş zamanı gelmemişse..
evet çok şükür allahıma 2 yaşında oldu allahım isteyen herkese nasip etsinMiniğin ne kadarlık oldu büyümüştür
evet çok şükür allahıma 2 yaşında oldu allahım isteyen herkese nasip etsin
seni okuyunca sanki kendim yazmışım gibi hissettim aynı düşünce ve benzer şeyler ama zorr şeyler...%100eminim bu ayda olmadi hastalanmama 2 gun var ve hic bisey hissetmiyorum. ne gebelik ne adet belirtisi. bu ay is yerinde cok zorlu gecti gerci psikolojim cok bozuktu ama 4 yil oldu dusukten sonra 2 yil ve hic bisi olmuyor. biraz kiloda verdim ama yok. benim disinda herkesin olabiliyor benim olmuyor. arrik cok yoruldum. denemekten her ay kur yapmaktan yumurtlamada zorla sirf bebek icin birliktelikten... istersen beni listeden cikar tatlim ben artik bebek beklemiyorum oda gelmiyor zaten. umudum falanda kalmadi. belkide cok zorlamamak lazim sonucta Allah vermiyorsa vardir bir nedeni sadece bunu kabullenme kidmi zor nasip iste ne kotu insanlar ana oluyorda verebilecegin onca seye ragmen sen olamiyorsun. ama haketmekle alakalida degil mesele onuda anladim herkesin sinavi baska iste kimi evlatla kimi evlatsizlikla sinaniyor. yinede halime sukrediyorum. saglikliyim mutlu bir evliligim var guzel bir isim var. cok sukur. hoscakalin...
Eses07 canım aşılamada bebek kısmet olmadı,yarın tüp bebek için bi hastaneye görüşmeye gideceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?