Sakın kızlar umudunuzu kaybetmeyin. Oğluma evlendikten 3 sene sonra 5 aşılama 3 tüp bebek sonucunda kavuştum. Oğlum şimdi 3 yaşında bu süre içinde hep istedim ama olmadı. Artık tüp bebekten başka çarem yok diye düşünürken. Rabbim bir mucize daha nasip etti. İnşallah bu yavrumada sağlıkla kavuşurum. Yani arkadaşlar demek istediğim sakın ümidinizi kaybetmeyin. Ve mümkün olduğunca bu konuyu düşünmemeye çalışın. Herşeyin vakti saati var. İnşallah hepiniz kavuştursun minik meleklerinize
merhaba benim 3 aralık malesef oldu 7 aralık ama normal bir adet olmadım 8 gün damla damla geldi. hatta çok umutlanmıştım acaba yerleşmemi diye malesef değil. geçen ay incir kürü yapmıştım bende ters tepti. bu ayda bal tarçın çörek otu denedim. bat 8 ocak ama ilk defa bu ay hiç emin değilim yumurtladım mı oldu mu ne oldu ama şansı günleri değerlendirmeye çalıştık. artık olmasada nasip ya gerçekten bebek için uğraşmaktan çok sıkıldım. zaten yeni planlarım var inşallah taşınacağım yeni evimde değişik dekorasyon yapacağım. taşınınca spora gideceğim çünkü çok yakınımda. bu ay canım test yapmak bile istemiyor. sanırım savaş halinde olmaktan bunaldım. artık durumumu kabulleniyorum. çocuğum olmasada problem değil. mutluyum böylede hayatım çok güzel ve çocuk ihtiyaç değil artık benim için. sonunda huzurluyum. bu yeni yıla inşallah yeni yaklaşımlar mutluluklar ile gireceğim perişan zavallı bir beklenti içinde niye ben diyen o halimden eser yok şimdi. Sonunda bu duygu durumundan kurtuldum. isteyen herkes hamile kalabilir. bir dünyada ben kalmazsamda hiiiçç sorun değil.
3 senelik evliyim cnm hic korunmadik ama rabbim nasip etmedi vardir bir bildgi hayirli zamanda versin rabbim gecikti adetim ama arada boyle gecikiyorİnşallah canım. Sen kaç senelik evlisin. Tüp bebek mi yaptırdın
Tm canımEses07 canım adetim geldi 26 ocak 2017 aşılamaya geçtik puregon verdi
Merhaba kızlar, bende yaklaşık 15 aydır istiyorum sonu hep hüsran her şey tam ama bir türlü olmadı. Atladığım bi husus mu var acaba. Tahliller klomen+ovitrelle rahim filmi yumurta takibi vs hepsini yaptırdım fakat sonuç hüsran ne yapmalıyım?
Amin inşallahMerhaba canım hoşgeldin aramıza
Rabbim inşallah kısmet eder bizlerede
Kaç yaşındasın?Amin inşallah
Ben 23 yaşındayım her sey olumlu ama sonuç olumsuzKaç yaşındasın?
Ben 23 yaşındayım her sey olumlu ama sonuç olumsuz
Hayir yok canım. Rahim temiz yumurtalar temiz bende anlamadim : ), eşim su an il dışında bende şubatta inşallah güzel haber veririm. Beni de ekleyinnn : )Pko vs yok değil mi
Hayir yok canım. Rahim temiz yumurtalar temiz bende anlamadim : ), eşim su an il dışında bende şubatta inşallah güzel haber veririm. Beni de ekleyinnn : )
Su an hastayim 4. Gün. Bu ay gelecek ay icin hazırlık yapacağım . Soğan kürü yapacağım inşallahOlur canım inşallah
Bat ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?