Merhaba canim bende bu ay adet belirtileri yasamamistim adetim 2 gun gecmisti tam galiba bu kez oldu derken adet oldum. Hevesini kirmak istemem ama cok fazla heveslenme sadece zamana birak cok heveslenince yikiliyor insan Allah yardimcimiz olsun
Artık bat hesaplayacak gücüm bile kalmadı
Merhaba hosbuldukMerhaba hoşgeldin
Merhaba hosbulduk
Cok sukur iyiym sen naslsin 19 yasndaym 1 yillik evliyimNasılsın canım benim
Kaç yaşında ve kaç yıllık evlisiniz?
Cok sukur iyiym sen naslsin 19 yasndaym 1 yillik evliyim
Insallah cok dua ediyrum.. ben pko hastasiym oncesnde zaten dusunmuyordk 2 aydir deniyorz Rabbm hayirlisini nasip etsn insallah.. olmayacak diye cok korkuyrumCanım daha çok küçüksün ve çok yeni evlisiniz olur inşallah
Insallah cok dua ediyrum.. ben pko hastasiym oncesnde zaten dusunmuyordk 2 aydir deniyorz Rabbm hayirlisini nasip etsn insallah.. olmayacak diye cok korkuyrum
Insallah cok dua ediyrum.. ben pko hastasiym oncesnde zaten dusunmuyordk 2 aydir deniyorz Rabbm hayirlisini nasip etsn insallah.. olmayacak diye cok korkuyrum
Bazen cok bunaliyrum. Ne bu hastalik anlamiyrum. Boyle kendiliginden gunu gelince adet olan istedigi zaman hamile olanlara okadar imreniyorumki.... sanirim ben hic bizaman oyle olamayacagimPko hangimizde yok ki . .
Eşinde sorun yoksa olur canım. .
Bat dediginiz adetmi oluyorBat ne zaman
istersen eklerim listemize
Bazen cok bunaliyrum. Ne bu hastalik anlamiyrum. Boyle kendiliginden gunu gelince adet olan istedigi zaman hamile olanlara okadar imreniyorumki.... sanirim ben hic bizaman oyle olamayacagim
Bat dediginiz adetmi oluyor
Allah yardimcin olsn insallah en kisa zamanda Rabbim istedigini verir.. hayirlisiyla. Allah kimsenin kucagini bos birakmasinOhoo daha 2 ayda pes edersen . .
5yıldır bekliyorum sabırla . .
Amin inşallah canım benim ❤Allah yardimcin olsn insallah en kisa zamanda Rabbim istedigini verir.. hayirlisiyla. Allah kimsenin kucagini bos birakmasin
Suan adetimin bitmesini bekliyrum.. onuda hap kullanarak oldum yoksa yine yoktu.. kan verdim bisey yoktu bende tarlusal kullandim. Hapsiz adet bile olamiyorum... o dereceBeklenen adet günü
Suan adetimin bitmesini bekliyrum.. onuda hap kullanarak oldum yoksa yine yoktu.. kan verdim bisey yoktu bende tarlusal kullandim. Hapsiz adet bile olamiyorum... o derece
Suan adetimin bitmesini bekliyrum.. onuda hap kullanarak oldum yoksa yine yoktu.. kan verdim bisey yoktu bende tarlusal kullandim. Hapsiz adet bile olamiyorum... o derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?