- 29 Ocak 2013
- 5.823
- 22.624
- 348
Tamam canım benimEses07 canım bu ayda nasip değilmiş 2 ekim i bekliyorum :)
Benide eklermisniz
Benim eşimde morfoloji 8% sperm sayısı 14 milyon şuan keciboynuzu pekmezi soğuk pres iciyor L- Arginin hapı ve e vitamini kullanıyor 2 haftadır birde ovulasyon testi kullanıyoruzbana önerebiliceğiniz başka kür varsa cok sevinirim
30 eylül inşAllah gelmezMerhaba canım hoşgeldin aramıza
Keçiboynuzu faydası olmuş size
Bat ne zaman? ☺
30 eylül inşAllah gelmezbir defa normal yoldan hamile kalmışdım 3,5 aylıken düşdü 3 sene oldu sonra gecen sene 3 tüp bebek denedik ama negatif
canım ben 2 eylulde adet oldum. 1 ekim yeni bat
Ben dün regl oldum canım 15 Ekim bat busefer olur inşallah hepimize hakkımıza hayırlısını versin RabbimCilekli_sut ******** 23 ağustos beklemede
melekruu ************ 1 eylül beklemede
Evim12345 ******** 14 Eylül beklemede
Crescent2425 ***** 17 eylül beklemede
cilekli_sut M melekruu @evim12345 C crescent2425
Merhaba canim bende bu ay adet belirtileri yasamamistim adetim 2 gun gecmisti tam galiba bu kez oldu derken adet oldum. Hevesini kirmak istemem ama cok fazla heveslenme sadece zamana birak cok heveslenince yikiliyor insan Allah yardimcimiz olsunKızlar tekrar merhaba. Bu gün regl olmam gerekiyordu fakat olmadım ve regl olmadan önce ki belirtilerimi de yaşamıyorum. 1 ay oldu çocuk için tedaviye başlayalı. Tedaviden kaynaklı mı bu durum sizce?
Ben dün regl oldum canım 15 Ekim bat busefer olur inşallah hepimize hakkımıza hayırlısını versin Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?