Bilmiyrm ki valla bende ne normal ki onlar olsunTs3 Ts4 kaç normal değil o zaman
Östrojen?
Bilmiyrm ki valla bende ne normal ki onlar olsun
Suan evde degilim ailemin yanina geldim bayramda.. eve gidince bi bakayimKan sonucuna baksana. .
Suan evde degilim ailemin yanina geldim bayramda.. eve gidince bi bakayimbu ay baya heveslenmistm tarlusal bittikten 9 gun sonra adet oldum... oldumu acaba demistim ama yine adet geldi..
Evet biliyrum ama formlarda tarlusal kullanirken hamile kalanlarn yormlarini okumustm.. acabamikii demistim ama kismet bekliyrum sogan suyunu deneyecegm bu ayTarlusal söktürücü canım adet ol diye vermiş doktor
Evet biliyrum ama formlarda tarlusal kullanirken hamile kalanlarn yormlarini okumustm.. acabamikii demistim ama kismet bekliyrum sogan suyunu deneyecegm bu ay
O en son carem dogal yollari deniyrym.. ilaclar iyice kilo aldiriyor kilo aldikca isim daha da zorlasiyor. Bi kac ay daha deneyecegim olmazsa tedaviye baslayacagm bakalm hayirlisiKlomen kullandınmı hiç
O en son carem dogal yollari deniyrym.. ilaclar iyice kilo aldiriyor kilo aldikca isim daha da zorlasiyor. Bi kac ay daha deneyecegim olmazsa tedaviye baslayacagm bakalm hayirlisi
Maleseff.. sendemi pkolusunPko kilo yapıyor canım bende kilo aldım
Sen yine oluyomussun ben kendiligimden cok zor oluyorumBende geç olur oldum artık
Eskiden 30 günde idi şimdi 35 falan
Maleseff.. sendemi pkolusun
Evet tatlım. .Sen yine oluyomussun ben kendiligimden cok zor oluyorum
Merhaba canim bende bu ay adet belirtileri yasamamistim adetim 2 gun gecmisti tam galiba bu kez oldu derken adet oldum. Hevesini kirmak istemem ama cok fazla heveslenme sadece zamana birak cok heveslenince yikiliyor insan Allah yardimcimiz olsun
canımmm ayşem yeni döndüm iki gün oldu yeni girdim siteye köyde telefondan girmeye çalıştım yapamadım nasılsın napıyorsunuz varmı güzel haberler bende değişiklik yok durum aynı bayağı kafa dağıttım ama hepinizi merak ettim hep dualarımdaydınız seni
Bende güzel haber yokcanımmm ayşem yeni döndüm iki gün oldu yeni girdim siteye köyde telefondan girmeye çalıştım yapamadım nasılsın napıyorsunuz varmı güzel haberler bende değişiklik yok durum aynı bayağı kafa dağıttım ama hepinizi merak ettim hep dualarımdaydınız seniazap_cicegi dileği Eses07 i ya se min i çok merak ettim acaba güzel haberleri vardır inşallah diye umud ettim
amin canım amin vardır her şerde bir hayır yeterki sabredelim mevla neylerse güzel eylerBende güzel haber yokçok moralim bozuluyor. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
iyiyim saol tatlım mayıs sonu gittim memlekete evelsigün döndüm ama sizleri çok özledim bayağı kafa dağıttım iyi geldi bana tatil unuttum her şeyi kısa bir süre işte öyle sen nasılsın napıyorsun
iyiyim saol tatlım mayıs sonu gittim memlekete evelsigün döndüm ama sizleri çok özledim bayağı kafa dağıttım iyi geldi bana tatil unuttum her şeyi kısa bir süre işte öyle sen nasılsın napıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?