Hormonal düzensizlikleri keçiboynuzu kürü ile düzeldiğine şahidim. bu konunun içinde bir tecrübemi yazdım.. istersen sana da paylaşayım.. Aşağıda uygulamasını yapacağın sisteme eşinle sen tam bir uyum içinde bağlı kalırsan emin ol sende Sonucu buraya neşeyle yazacaksın..dile kolay tam 7 yıl denemediğim yöntem kalmadı.. Umudunu Kaybetme ve aşağıdaki yöntemi dene.. çeşitli başlıklara yazdığım yazıyı buraya bir daha katacağım.. Sonucu Mutlaka bana bildir Ama..
"Merhaba merkadaşlar bende yeni katıldım aranıza ve emin olun şu size yazacağım yazıyı yazmak için 7 yıl bekledim.. Ve Şimdi Onca ilaç ve tedavi olmamıza rağmen sonuç alamadık , taki o harika Yöntemle tanışana kadar..
Eşimle ben yaklaşık 7 senedir evliyiz,ama çocuğumuz olmuyordu. Emin olun denemediğimiz yöntem kalmadı, bir etek dolusu para döktük ama nafile.. denemediğim kür kalmadı. Eşimin sperm sayısı yüksek ama canlılık oranı ve hareketlilik azmış. Sonra hepinizin bildiği keçiboynuzu kürüne başladım sonuç iyidi ama gebe kalacak kadar değildi. Bu sefer bu ürünün katkısız yapanlarının peşine düştüm , ama birçoğunda kimyasal koruyucu yada glikoz şurubu olduğunu öğrendim. Bende organik olarak keçiboynuzu aramaya koyuldum, bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine sonunda aradığım ürünü buldum, telefon açıp uzun uzun konuştum, ateş görmeden buharlı bir teknik ile üretiyorlarmış, organik belgeleri de varmış..bana nasıl kullanacağımı kendisine teşekkürü bir borç bildiğim Gülsüm hanım anlattı, daha öncede bir çok kez şahid olmuş bu Mucizeye. Ve sonuç Muhteşem, Allah kendisinden binlerce kez razı olsun. Yöntemi şu şekilde :
Adetin bittiği günün Ertesi, Sabah öğle akşam 3’er yemek kaşığı içiyoruz.
Bu süre zarfında kesinlikle ilişkiye girilmiyor. Bol Bol su içiliyor ve sigara içiyorsanız ya azaltın yada kesinlikle bırakın.. Eksik bir çok madde yerine girerek Hormonlar Aktif Çalışıyor.. devam edet adet döneminizde de her ikimizde aynı şekilde kullanmaya devam ettik. Sonra Adetin bitiminde, Kullanmaya devam ederek bir sonraki adet dönemine kadar, ilk birliktelikten sonra 5 gün ara.. sonra bir daha birliktelik sonra tekrar 5 gün ara bu şekilde period devam ediyor.. taki o çift çizgiyi görene kadar.. %90 Kesinlikle başarı oranı olduğuna şahidiz. Şu an 5 aylık sağlıklı bir hamilelik dönemim geçiyor ki daha önce bunun yanından bile geçmemiştik.. Burada reklam olmasın diye ürünün ismini veremeyeceğim ama satışı yapan sitenin adresini verebilirim, ürünlerin nasıl kullanıldığı ve teknik detaylarla ilgili raporla beraber çok güzel bilgi veriyorlar.. keşke herkes bu kadar ilgili ve özverili olsa.. Benim mucizem oldular isimleri gibi. Teşekkürler mucizeburada sitesinin güzel insanları.. Ona söz vermiştim eğer gerçekten çalışırsa diye seni dağa taşa duyuracağıma diye.. girin bakın ama mutlaka konuşun görüşün derim www-mucizeburada-com adresinden sizde tanışın derim.. (Nermin -Eskişehir )