- 4 Eylül 2014
- 288
- 245
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir de siz de eskişehirdesiniz galiba var mı önerebileceğiniz doktor?Merhaba canım hoşgeldin aramıza. .
Prolaktin ilaçla düzeliyor. .
Doktorun ilaç vermedi mi ?
Aşılama çok basit bir işlem. .
Ağrı sızı olmuyor. .
Önce prolaktini normale getirip . .
Adeti düzene sokup , yumurta istenilen ebata gelince aşılama yapılıyor. .
bir de siz de eskişehirdesiniz galiba var mı önerebileceğiniz doktor?
Prolaktin için ilaç vermedi mi ?bir sürü kan test yaptılar ama bekle dedi söktürücü falan da verilmedi adeti bekliyorum yani şuan
eses görünce öyle sandım
ilaç vermedi adet zamanı tekrar test yapacak.
29 Eylül beklenmeyen tarihim...
Amin Ayşecim inşallah Rabbim kimseye aratmasın. Kanamam oldu bugün bayâ, düşük olacak diye çok korkuyorum iğne yaptırdım yatıyorum... Millet nasıl sorunsuz yapıyor bu işleri anlamıyorum kicnmmm hayirlisi olsun saglikla al kucagina.bizede nasip olsun insllah dua et kusummm
Selamin aleyküm bayanlar Rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin insaallah...
Allah razı olsun canim hosbuldummVe aleyküm selam canım
amin inşallah hoşgeldin
Allah razı olsun canim hosbuldumm
Ahh ahh.. evettt canmm.. bir basarisiz tüp bebek .. ikinciyide denicez nasip olursa.. bugun gittik doktora.. cuma sperm testi verilcek yarinda esimle benim kan testlerim yapilcak..Sende bebek mi istiyorsun
Arkadaşlar lutfen yardimmm. Daha oncede yazmistim 1 ay once düşük nedeniyle kurtaj olmustum. 29 gun sonra ilk adetimi gördüm. Baya bi pihtili geldi küçük plasenta kalıntıları falan geldi.miktar olarak eski adetime gore hem az geldi,hemde 2 gun sürdü. 2gun sonra bitti tamamen.eskiden 1 hafta surerdi.cok kotuyum yaa yardim.edinnn.varmi aranizda boyle bisey yasayan.siirtte yaşadığım icin buralarin doktolarida pek bisey bilmiyorrr
Ahh ahh.. evettt canmm.. bir basarisiz tüp bebek .. ikinciyide denicez nasip olursa.. bugun gittik doktora.. cuma sperm testi verilcek yarinda esimle benim kan testlerim yapilcak..
Aminnnnnn insaaallahhh..Rabbim Emeklerimizi boşa çıkarmasın
Eses07 canim kismet olmadi bu ayda bat 26 eylül
❤❤❤❤Aminnnnnn insaaallahhh..