infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

aminnnnnn ecma_in sağolasın canım benim tesekkürler ..
gönlümüzden gecenleri rabbim duyar insallahhhhhhhhh

nasılsın iyisin insallahh tatlımm

rabbim,peygamber efendimiz hz.muhammed mustafa (s.a.v) efendimizin suyü yüzü hürmetine ,
bizlere hayırlı evlatlar nasip etsin insallah

Amin insallahhhhh rabbim cok büyük

Amin inşallah rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin hamile kalmayi

Kulun Amin demesi, mümin kullarının dilleri üzerinde ,Alemlerin Rabbinin mührüdür...!
insallah duası kabul olanlardan oluruz kızlar aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

allah’tan baska sığınacak kımımız varkı.
O bızım hıç tükenmeyecek tek umudumuz ona inanmak çok güzel.
Allah’a bınlerce kez şükürler olsun

Aglattin beni cnm gecenin bu saatinde rabbim verecek bize inşallah cok guzel anlattmissin bebek ozlemini

aminnnnnn ecma_in sağolasın canım benim tesekkürler ..
gönlümüzden gecenleri rabbim duyar insallahhhhhhhhh

nasılsın iyisin insallahh tatlımm

Rabbim duyan ve işitendir elbet vardır vakti zamanı hayırlı zamanda hayırlı mekanda hayırlı bebişler nasip etsin inş. (bende çok şükür iyim canım )

Aminnnnnnnn İnşallah cnm bnm aminnnn

Rabbim duyan ve işitendir elbet vardır vakti zamanı hayırlı zamanda hayırlı mekanda hayırlı bebişler nasip etsin inş. (bende çok şükür iyim canım )

müsadenizle bugünlük ben kacarım kızlar yarın görüsürüz Allaha emanet olun dua eder,dua beklerim hayırlı geceler diliyorum

hayırlı geceler sağ kalırsak görüşrüzz inşallahh Allaha emanet

Cok şükür cnm cok şükür hamdolsun rabbime

Hayırlı geceler canım:))

hayırlı geceler sağ kalırsak görüşrüzz inşallahh Allaha emanet

cnm benide eklermisin bat 9 mart ins gelmez

mrh. ben adet olabilmek için cyclo prognova kullanıyorum 3. aydayım .normalde ilaç bittikten 4 sonra adet olyurdum fakat bu ay ilaç bittikten 2 sonra kahverengi pembe lekelenme oldu ben adet sandım fakat devamı gelmedi çok korkuyorum adet bu kadar mıydı yoksa gene mi gelmeyecek.dr.aradım bi kaç gün daha bekle dedi fakat çok endişeliyim böyle bişey yaşayan oldumu aranızda

Günaydın kızlar nasılsınız ?

*-Hayye dokturun bi kac gün bekle demiş beklemekte fayda var sen strese girdikcede adetin gecikir unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…