kızlar merhaba ben dün testte 5,32 çıkmıştı ya gece adet oldum malesef((
Hımmmm öyle mi diyosun ondan olabilcegini düşünmemiştim hiççç...soğan suyu yapablır cnm ağrıyı kafaya takma
insallah bebekleriniz sizinledir kızlarrrr
kızlarrrr nasılsınızne guzel evınde oturn hanımlara ck ozenıyorum:) bazen bendemı cıksam ısımden dyorum sonra vazgecıyorum evımde olsam sımdı mıskın mıskın uyurdum heralde:)
al bi testtttt benceeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Hımmmm öyle mi diyosun ondan olabilcegini düşünmemiştim hiççç...
Ayy inşallahhhhh
hc böyle olmzdm ılk dfa bsıma geldı hep 30 yada 31. gun hastalanrdm
bnde belırtı hc yok zaten herkezde degsyomusHiç görmedim onuda bebisini bende merak ediyorum cok ne olacağını :) bu arada sizlere belirtilere takilmayin benim hic göğsüm acimadi batmam olmadi sadece belim agriyordu temizlikten şüphelendim bide adet günü feci kramp oldu kasiklarkmda başkada hic bisi hissetmedim
kımyasal mı cnmkızlar merhaba ben dün testte 5,32 çıkmıştı ya gece adet oldum malesef((
peki hic test yapmadinmi ben olsam catlardim vallane zamandir evlisin?
biz dedikoduyu tercih edioz uykuyu deil
elaa haydi bi test getirsin kocisin aksam test yapppppp
doktorum 28 günde bir yumurtlaman lazm demişti
ben 30 35 günde bir adet oluyorum ırsi öle 5 gün sürer
Canım kanda kesin çıkar varsa,geç döllenme olmadıysa tabi..Bende geçen ay oldum çatlatma iğnesi,yumurtlama olmuş ama gebelik oluşmamış...İnşaallah Rabbim sana nasip eder hayırlısı ile,hayırlı haberlerini almak nasip olsun...Progesteron testi istedi mi doktorun?]
Evet canım bende de pko var.3.5 yılı geçti evleneli....9 tane inciri yıkadım,ikiye böldüm..Yaklaşık 3 su bardağı hazır suyu kaynattım,kaynayan suya incirleri attım ve kapağını kapattım.Orta ateşte 15 dk kaynattım...Havucu da aynı şekilde 3 su bardağına yakın hazır su kaynayınca,2 adet havucu 3-4 parçaya bölerek attım içine,kapağı kapalı şekilde 20 dk kaynattım...Birazdan dolacak süresi..Havucu da bitirince,ikisinin suyunu da karıştırıp içicem nasipse...İncir yumurtaları büyütüyomuş,havucunda çatlatma özelliği varmış..Allahım inşaallah vesile eder..
kızlarrrr nasılsınızne guzel evınde oturn hanımlara ck ozenıyorum:) bazen bendemı cıksam ısımden dyorum sonra vazgecıyorum evımde olsam sımdı mıskın mıskın uyurdum heralde:)
uyu uyu canım benım yerımede uyu:)
Allahımm bizede sağlıklısı ile nasip et
bnde evdeyim clısmyorum btun ısımı btrdım yemegm pıştı kk da takılyoruz evım evım gzel evm uyumayı hc sevmem
:13::13::13::13:
camasırları asam ben pocakalınnnn
bnde evdeyim clısmyorum btun ısımı btrdım yemegm pıştı kk da takılyoruz evım evım gzel evm uyumayı hc sevmem
ayy nısbet mı yapıyorsunnn:)ınanırmısınız haftasonu dısarı cıktıgımda evımı ozluyorum artık bende boyle sureklı evımde olsam dıyorum:)