belirti varmııı bulantı şişlik sersemlik filaaan
tatlım buraya uğramayanları hber vermeyenlerı sıl hc knusmyanları sıl
Ins bebis geciktirmkstir ama sogan suyununda geciktirdigini duydum bekleyip gorcez
varya hc br belırtım yok btek gecen hafta arka arkaya kasıgıma ıgne batar gbı oldu sadece adet olcm zmn svlce ckardı ckmadı
yaw batım gctı ama gelen yoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook
merhaba eses ben gece bir yazı paylaştım ama her halde pek ilgi çekmedi ya da herkes biliyor da benim haberim yoktu ben yeni öğrendim yaa allah aşkına kimse bana bişey demeyecekmi 41 hurmaya Meryem suresi okutan oldumu yada duyan var mı lütfen biri bişey söylesin
ne güzel canım benim inşallah olmazsın.ben ancak hafta sonu falan bakarım ama ozamana kadarda gelir kesin. amannnn napayım ya gelirse gelsin bir dahaki aya inşallah.Allah büyüktür.
igne batması hayra alamett hadi inşallahhhhh
hosgeldin hamdolsun iyiyiz sen nasılsın cnm
ıyıyz cnm sen naslsın
cnm her zaman boyle olurmusun test yapmadin mi ? valla benim aedtim 2 gun gecikse kesin hamileyim derim
Hoşbuldumm iyiyim canlar ama çok yorgunummm kendimi uyuşuk hissediyorum soğan küründen mi bilinmez çok sık tuvalete gitmekten yoruldumgöğüslerim de aynen devam son gazz... Sabah adet oldum sandım sancıma uyandım ama gelen yok hala niye bu kadar erken başlıyo ağrılarım benim yaa..:26::26:
hc böyle olmzdm ılk dfa bsıma geldı hep 30 yada 31. gun hastalanrdm
Hoşbuldumm iyiyim canlar ama çok yorgunummm kendimi uyuşuk hissediyorum soğan küründen mi bilinmez çok sık tuvalete gitmekten yoruldumgöğüslerim de aynen devam son gazz... Sabah adet oldum sandım sancıma uyandım ama gelen yok hala niye bu kadar erken başlıyo ağrılarım benim yaa..:26::26:
insallah bebekleriniz sizinledir kızlarrrr
Aynen cnm bidahaki ay ikimizin de cok iyi calismasi lazim ben de netten ovulasyon testi isticem bakalım artik
hc böyle olmzdm ılk dfa bsıma geldı hep 30 yada 31. gun hastalanrdm
bakalım ıns vardr hcran napyo oda grmyo pek cnsyetı ogrenmıs mı