maalesef canim infertilite yedi bitirdi bizi artik rabbim tez zamanda yuzumuzu guldursun bu arada benim bat 10 mart
amın cnm buarada ne gzel oldu bnm bat 10 mart
sadece bu seyı kndımızde var sanarken herkesde varmışta hbermz yokmuş allhm kaldramıycamz dert verme nolur
maalesef canim infertilite yedi bitirdi bizi artik rabbim tez zamanda yuzumuzu guldursun bu arada benim bat 10 mart
keşke ınfertılıte deglde bı sorunumz olsaydı belkı cozum bulunup hamıle kalablırdk
aaaa ne guzel olur hamile kalsak hepimiz bu ay ama biz bu ay pek calisamadik esimde bende qrip olduk hastalandik daha yeni yeni iylesiyoruz
keşke ınfertılıte deglde bı sorunumz olsaydı belkı cozum bulunup hamıle kalablırdk
ela senindemi 10 mart?ADET OLDUNMU CNM SEN ?:44::44:
aaaa ne guzel olur hamile kalsak hepimiz bu ay ama biz bu ay pek calisamadik esimde bende qrip olduk hastalandik daha yeni yeni iylesiyoruz
ela senindemi 10 mart?ADET OLDUNMU CNM SEN ?:44::44:
yok bebegm bı yanlış anlsılma var bnm bat 10 mart dems arkdas bnde ne uyumlu olmuş fln ddm bat mart
elaaaam ************** 3 mart beklemede
libran ************** 3 mart beklemede
savha ************** 5 mart beklemede
hazel90 ************** 5 mart beklemede
bukili ************** 5 mart beklemede
keser84 ************ 5 mart beklemede
3 mart demi seninki? olmadın yani henüz?
hayır yanlısmı yazdım diye düsündüm listeye
yaw batım gctı ama gelen yoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook
yaw batım gctı ama gelen yoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook
Selamlar olsun millett nasılsınızzzz
Selamlar olsun millett nasılsınızzzz
sana demiom benn askımmm
diğerlerinden tık yok silcem listeden ful doldu listee :26:
hc 34. gunu bulmazdı ama acep soğan suyumu gecktrdı kıııııı