infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

merhaba eses ben gece bir yazı paylaştım ama her halde pek ilgi çekmedi ya da herkes biliyor da benim haberim yoktu ben yeni öğrendim yaa allah aşkına kimse bana bişey demeyecekmi 41 hurmaya Meryem suresi okutan oldumu yada duyan var mı lütfen biri bişey söylesin

mrb cnm meryem suresini duydum,dene bakalımm :KK16::KK16::KK16:

merhaba eses ben gece bir yazı paylaştım ama her halde pek ilgi çekmedi ya da herkes biliyor da benim haberim yoktu ben yeni öğrendim yaa allah aşkına kimse bana bişey demeyecekmi 41 hurmaya Meryem suresi okutan oldumu yada duyan var mı lütfen biri bişey söylesin

ne güzel canım benim inşallah olmazsın.:KK16: ben ancak hafta sonu falan bakarım ama ozamana kadarda gelir kesin. amannnn napayım ya gelirse gelsin bir dahaki aya inşallah.Allah büyüktür.

Aynen cnm bidahaki ay ikimizin de cok iyi calismasi lazim ben de netten ovulasyon testi isticem bakalım artik

igne batması hayra alamett hadi inşallahhhhh:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

kaynım bebek ıstedgmızı blmyo gecen fala bakıtmıs ama kahve falı fln dgl yüzüne bakarak soylems bde kızı hc tanımyomus bnm adımı soylems kım dye kaynımda abımn esı dems kızda demskı martta gzel bı hber vercek kasımda sız duycaksınız dems..... kaynanamda dyokı tam 9 ay inş bılmstr dyo kaynım dyokı kız daha neler bıldı korktum kızdan dyo .... bnm drek adımı solemıs soka grdım

hosgeldin hamdolsun iyiyiz sen nasılsın cnm :KK24::KK24:

ıyıyz cnm sen naslsın

Hoşbuldumm iyiyim canlar ama çok yorgunummm kendimi uyuşuk hissediyorum soğan küründen mi bilinmez çok sık tuvalete gitmekten yoruldum :KK15::KK15: göğüslerim de aynen devam son gazz... Sabah adet oldum sandım sancıma uyandım ama gelen yok hala niye bu kadar erken başlıyo ağrılarım benim yaa..:26::26:

Hoşbuldumm iyiyim canlar ama çok yorgunummm kendimi uyuşuk hissediyorum soğan küründen mi bilinmez çok sık tuvalete gitmekten yoruldum :KK15::KK15: göğüslerim de aynen devam son gazz... Sabah adet oldum sandım sancıma uyandım ama gelen yok hala niye bu kadar erken başlıyo ağrılarım benim yaa..:26::26:

hc böyle olmzdm ılk dfa bsıma geldı hep 30 yada 31. gun hastalanrdm

insallah bebekleriniz sizinledir kızlarrrr :KK9::KK9:

soğan suyu yapablır cnm ağrıyı kafaya takma

kızlar merhaba ben dün testte 5,32 çıkmıştı ya gece adet oldum malesef :KK43:((

bakalım ıns vardr hcran napyo oda grmyo pek cnsyetı ogrenmıs mı:KK55:

Hiç görmedim onuda bebisini bende merak ediyorum cok ne olacağını :) bu arada sizlere belirtilere takilmayin benim hic göğsüm acimadi batmam olmadi sadece belim agriyordu temizlikten şüphelendim bide adet günü feci kramp oldu kasiklarkmda başkada hic bisi hissetmedim

X