Afiyet olsun canımHayırlı iftarlar herkese.
Ben de klasik yemeklerden sıkıldım bugün menüde fırında balık patates var.
Arada bir değişiklik iyi oluyor.
Bat ıma 7 gün var. Pek umutlu değilim.
Artık aileden herkes bebek sormaya başladı.
Sinir oluyorum bu baskılara
20temmuz yazıyorum o zaman; )bat 20 sinde oldum dün bitti cnm çalışmalara devam
Bende Eylül'de Yaptım şimdi doğsaydı babası gibi nisanda doğacaktı nasip olmadı Rabbim bizlerde anne Olmayı tekrar nasip etsinAynen bendede Heterozigot var ayrıca hemozigot da var doktorlar tamamen bunlara bağlıdır diyemeyiz dedi bende düşüğü Aralık Ayında Yaptım sonrada Nisan da şimdi de adet Olmayı bekliyorum bayram benide çok geriyor eğer düşük olmasaydı ben Ramazan da doğum yapacaktım...
hadi ya aynı durumdayız desene benim eltide hamile diger eltimde yeni dogum yapti ssyilir benim üstüme 3tane bebek oldu bende hala yok ...Allahım sabrimizida bebegimizide tez versin ins
evet canım bayramda yok olmak istiyorumhadi ya aynı durumdayız desene benim eltide hamile diger eltimde yeni dogum yapti ssyilir benim üstüme 3tane bebek oldu bende hala yok ...Allahım sabrimizida bebegimizide tez versin ins
Benim elti yeni doğum yaptı ve ilk torun görsen şimdiden bal onlar için olsun da gözüm yok benim canım acımasın artıkhadi ya aynı durumdayız desene benim eltide hamile diger eltimde yeni dogum yapti ssyilir benim üstüme 3tane bebek oldu bende hala yok ...Allahım sabrimizida bebegimizide tez versin ins
Burda böyle canım sen genede iyice bi sor soruştur benim doktorum artık devlet karşılamıyor dedi bu son kilere para vercez bayada sıkıştık maddi olarak ALLAH'IM yardımcımız olsun tez zamanda nasip etsin yavrularımızıHadi ya ben hala karşılıyo diye düşünüyodum. Benim de yaptrmaya niyetim var. Benim de bi düşüğüm var ve amca kızında çıktı pıhtılaşma. Ondan dolayı yaptıram diyom ama fiyat da baya varmış
tmm canim20temmuz yazıyorum o zaman; )
tmm canim20temmuz yazıyorum o zaman; )
Amin inşallahBurda böyle canım sen genede iyice bi sor soruştur benim doktorum artık devlet karşılamıyor dedi bu son kilere para vercez bayada sıkıştık maddi olarak ALLAH'IM yardımcımız olsun tez zamanda nasip etsin yavrularımızı
Hayırlı ramazanlar kızlar Rabbim herkese sağlıklı sıhhatli eli ayagi duzgun hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.FairyTale61 cnmm tekrar hayırlı olsun rabbim evlatlarimizi sağlıkla kucaklarimizaa almamizi nasip etsin inşallah. Bol su iç bu haftalarda ben hala, en az 2, 5 litre icmezsem kasiliyorum malum kızım büyüyor su icince daha bi hareketleniyor mutlu oluyor sanki pıtırcığım hergün 1 yemek kaşığı pekmez iç yorma kendini elini karnına koyuo bol bol ihlas suresi oku. Ben subhanallahi el aziyim ve subhanallahi ve bi hamdihi çekerim. El musavvir ve düşük olmamasi icin el mubdi çek aklına geldikçe. 
Amin inşallah canım rabbim dualarımızı kabul etsin. Inan her an ayrı bir macera ayrı bir heyecan. Yolu yarilasamda hala çok korkuyorum bebegime bişey olacak diye. Dun hafif akintim oldu nemli koşa koşa doktora gittim hafif enfeksiyonmus meğer tek kullanımlık fitil verdi. Yani diyeceğim bebeklerimizi kucağımıza alana dek hep bi heyecan hep bi panik. Bu ara daha da hareketlendi kızım bazen bi kenara toplanıyor oksayinca düzeliyor sevgi istiyor demek cadımmmsğol cnm benım..çk fazla su tuketen bırısı degılım ama ıcmeye calısıorum..kavun karpuz yıyorum bol tuvalete cıkıorum :) çekıorum hergun el mübdi sayısız..ayatel kursu ıhls felk nas okuorum..rabbım dualarımızı kabul etsın..maşallah sen yolu yarılamıssın..ah bende hıssedebılsem bebegımı..hala ınanmıorum hamıle olduguma cok tuhaf gelıor
Aynı bebik sen napanSelamın aleyküm kızçeleeeeerrr Nasılsıniz görüşmeyeli ♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?