Adetten sonra canım. .
Doktorun söyler zaten. .
Antalyalıyım. .
Canım merhaba bende geçen ay serephone kullandım 3 yumurtam oluşmuştu ovitrelle vuruldum daha sonra ama ne yazıkki 2 gün önce regl oldum malesef tutmadı bu ay ilk denememdi bende antalyadayım doktorun kim acaba bide memnunmusun mümkünse soyleyebilirmisinAdetten sonra canım. .
Doktorun söyler zaten. .
Antalyalıyım. .
Rabbim tüm bekleyenlere bekleyişlerini nasip etsin. .rica ederim canım bende beklemedeyim ..
Senden de razı olsun canımm benim. Test yaptinmi kuşum haydi güzel haberlerini bekliyoru. Bende bugün şeker yüklemesi yaptırdım aç verdim şimdi de şekeri içtim 1 st sonra tekrar kan vercemAminn annişim allah razı olsun. .
İkiz bebek mi maaşalh, mükemmelSağlıcakla al inşllh kucağına. Tüp bebek aşamaları nasıl oldu merak ettim?
Aşılama falan yaptırdın mı, yoksa ilk tüp bebek de başarılı sonuç mu aldınız?
bitanem birsenim çok duygulandım RABBİM yüzünü güldürsün tutar inşallah ikiside dualarım seninle azalmışta bak hiç bişey olmuycak ALLAHIN izniyle
nerdee bu eses akşam test yapcam dedı gozukmuorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bu mübarek günde RABBİM dualarımızı kabul etsin emeklerimizin karlışılığını bebeklerimize kavuştursun inşallah ... bende yarın gidiyorum hastaneye genetik tahlil kan pıhtılaşması bugün çıktı inşallah temiz çıkart ailede var korkuyorum genetik kromozom tahlilleride 40 güne çıkıyomuş yarın bugüne kadar ki bütün raporlarını topla şimdikilerle birleştir getir dedi bakalım ne olcak nasıl bir tedavi uygulancak bundan sonraKızlar test aldım ama karnım müthiş ağrıyor. Yapmadım adet olacak gibiyim. .
offfff her ay aynı şeyi yaşamak çok kötü
Rabbim dualarımızı kabul etsin hayırlı evlat versin. .
Yap kurtul. Belirszlikten iyidir ttlmKızlar test aldım ama karnım müthiş ağrıyor. Yapmadım adet olacak gibiyim. .
Rabbim dualarımızı kabul etsin hayırlı evlat versin. .
Kızlar test aldım ama karnım müthiş ağrıyor. Yapmadım adet olacak gibiyim. .
Rabbim dualarımızı kabul etsin hayırlı evlat versin.
canım ya seni çok iyi anlıyorum
Canım sen Antalya Merkez de misinCanım merhaba bende geçen ay serephone kullandım 3 yumurtam oluşmuştu ovitrelle vuruldum daha sonra ama ne yazıkki 2 gün önce regl oldum malesef tutmadı bu ay ilk denememdi bende antalyadayım doktorun kim acaba bide memnunmusun mümkünse soyleyebilirmisin
:/ rabbim inşallah bizlere de hayırlı evlatlar versin
İnşallah : (benimde lekelenmem oldu ama hiç ağrım falan yok yarın bat günüm bizlerde kavuşalım bebeklerimize inşallah
Birsenimm hayırlı olsun gözün Aydın kuzum Allah Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizlereee.AMİNnerdee bu eses akşam test yapcam dedı gozukmuorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Hayırlı ramazanlar canım nasılsınRamazan'lar
a.selam canım hoş geldin nasılsın hayırlı ramazanlarSelam kızlar hayırlı Ramazan'lar herkese
Birsenimm hayırlı olsun gözün Aydın kuzum Allah Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizlereee.AMİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?