ayyy içim rahatladı esesim sağolozman tam gaz devam çalışmalara hsgden snra
aminnnnn inşallah kıscemmmm bizimde olucak inşallah RABBİM'İN İZNİYLE biz o dışardaki doğurup sokağa atanlardan,çöpe atanlardan, bırakıp kocaya kaçanlardan.. daha sayamadığım iğrençlikler yüzünden.. Biz daha çok hakediyoruz evlatlarımızı yavrularımızı RABBİM bizimle o bizi duyuyo elbet bi gün kavuşcaz mucizelerimize
rahim filmi (hsg) tüplerin açık olup olmadığına yapışıklık olup olmadığına rahmin ne durumda olduğuna baklıyo canım bize verdikleri ilaç sayesinde tıkanıklık varsa açılıyo o esnada..bu arada hoş geldin aramıza
gelmeyesiceeeeeeeeeeeeeee
çikarsin canim Allah in izni ile merak etme inşallah sonucunda temiz çikarben anestezili cekilcem hayatta dayanamam çok korkuyorum
hayırlısıyla bununda anlımızın akıyla çıksak içim daralıyor artık
aminnnnnnnn insallah cnm iyi aksamlar nasılsın
Merhaba canım merak ettim, son durum nedir??Tarlusal kullandım canım. Evet bende PCO luyum.
Merhaba canım merak ettim, son durum nedir??
mrb canım sorunnz neydicanım dün aksam dr u aradım. tebrik ederim hamilesin dedi. yarın kontrole çağırdı.
folik asit kullanıyordum zaten devam et kullanmaya dedi.
ama ben inanamıyorum hala
canım dün aksam dr u aradım. tebrik ederim hamilesin dedi. yarın kontrole çağırdı.
folik asit kullanıyordum zaten devam et kullanmaya dedi.
ama ben inanamıyorum hala
Benim gibi pko o da.mrb canım sorunnz neydi
Canım ben sana dedim
hamilesin diye!
Ayy çok sevindim
dua et
darısı bizim başımızaaaaa
mrb canım sorunnz neydi
Tamam canım benim ♡Kislar ve kiscem.. Listede benim batım 6 hazirandi, ama 24 mayısta ara kanama olmustum.. Belki zamanında tekrar gelir didim gelmedi.. Bu durumda yeni bat 23 temmuz..
Bat ne de mek ozel değilse sorabilir miyimEvet
Benim belirtiler başladı((
Beklenen adet tarihi batBat ne de mek ozel değilse sorabilir miyim
Bat ne de mek ozel değilse sorabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?