PROLACTINE------ 1,3
FSH-------------------9.8
LH---------------------3.1
OESTRADIOL------25
BILGISI OLANLARDAN YORUM BEKLIYORUM.DIGER ADETIMDE TESTLERI YENILIYCEM .
ADETLERIM COK DUZENLI FAKAT HORMONLAR BENCE COK DUSMUS GIBI GELDI .SEBEP NE OLABILIR.
olsun bir dahaki aya bitanemmmmmeses canımmmm adet oldumda listeden çıkabilirsn
kaç ay daha geçirecez acaba böyleolsun bir dahaki aya bitanemmmmm
biz inanıp güçlü olursak geçicek..kaç ay daha geçirecez acaba böyle
olucak inşallah bigün canım dua edelim kilo neki verirsin tüylerinde çözümü var artık....biz inanıp güçlü olursak geçicek..
ben daha kötüyüm fiziğim bozuldu ilaçlardan her tarafım kıl tüy oldu ben bacak almayı bilmezdim ya en basitinden ya şimdiiii..
evladıma değer yeterki olsun yeter ki evladım annesine tutunsun
elimden gelse sıkı diyetle vercem de sadece karnım var zaten ama onuda yapamıyorum bebek saglıklı yerleşşin diye pikolojim bozuldu inan ben ayna kendime bile bakmak istemiyorumolucak inşallah bigün canım dua edelim kilo neki verirsin tüylerinde çözümü var artık....
koşu bandım var elimden geldiyince yapmaya çalısıyorum ben cok cabuk vermek istiyorum tabi buda pek mümkün değilyürüyüş yap canım gerçi sana söylüorm ama bende aldım çok
aynen canım boşverkoşu bandım var elimden geldiyince yapmaya çalısıyorum ben cok cabuk vermek istiyorum tabi buda pek mümkün değil
senin boy kac canım tedaviylemi kilo aldın sendeaynen canım boşver
sağol cnmaynen kuzum benımde 8 ay oldu bugunlerde doğum yapmış olucaktım düşmeseydiiherşeyde vardır bı hayır..sen ne guzel tedavı olmuşsun arada ben hıc olmadım..
tatlımm aldınmı sonuçları herşey yolundadır inşallah benımde prolaktınım dusmus cok sukur baska bı sıkıntı cıkmazsa ınsallah başlıycam adetle tedavıyeeeeeeeeeeee
başınız sağolsun cnm allah gerıde kalanlara sabır versin
hayırlı cumalar şifaaamm nasılsın özlettin kendini
anammm benimde aynıyok canım çok yemekten alıorm ben sporda yok otur otur... :) 1.75 boym
çok saol cnmBaşınz sağolsun.
çok teşekkürlerbaşınız sağol canımmm
çok saol cnm bnmAhh canım benim başınız sağolsun : ((
verirsin canım benimmm :)anammm benimde aynıama ben ilaçlardan aldım kilo yine vardı ama balıketli mi diyolar bu kadar değildim tedaviyle 15 kilo aldım ben 1 bucuk senede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?