benim estradiol 101 çıkmış benim kagıtlar yanımda olsaydı yazardım canım eve gidince yazarım sana karşılaştırırız bana o zmanlar normal denmişti ama doktorun seni bilgilendirmedimiPROLACTINE------ 1,3
FSH-------------------9.8
LH---------------------3.1
OESTRADIOL------25
BILGISI OLANLARDAN YORUM BEKLIYORUM.DIGER ADETIMDE TESTLERI YENILIYCEM .
ADETLERIM COK DUZENLI FAKAT HORMONLAR BENCE COK DUSMUS GIBI GELDI .SEBEP NE OLABILIR.
tabi bu estradiol gecen gün yapılan dı ben hamile kaldığımı ögrendiğimde bilmeden progestron estradiol hcg yapmıştı doktorum o zman tedavi kapsamında..ESIMIN PROLAKTINI 17 YAZIYOR.
ACABA ERKEGIN HORMONUDA ETKILIMIDIR ???
UFF COKMU AYRINTILARA TAKILDIM YAA.
Öyle Yaptım zâten ama bu gün pembe leke geldi bir iki damla kadar çok çok az peçeteye silince tam yumurtlamanın 7. Günü'nde yani adetime tam bir hafta varken aslında... Arasan kafam Allah bullak oldu uykularım kaçıyor artık ya...
BAŞKA Seçenek yok ki zaten. Bir dua ile Rabbim e siginiyorum birde herseyin dert ortağım eşim var... başka ne kimseyle konuşmak geliyor içimden ne de birilerini görmek. .. Dua ediyorum sabır diliyorum... hepimiz için herkes içinHerkesin bir imtihanı var ..
inşallah bizler bu sınavı kolaylıkla geçeceğiz..
sabır ve dua ile ♡
Berat kandili bol bol dua edelim. .
BAŞKA Seçenek yok ki zaten. Bir dua ile Rabbim e siginiyorum birde herseyin dert ortağım eşim var... başka ne kimseyle konuşmak geliyor içimden ne de birilerini görmek. .. Dua ediyorum sabır diliyorum... hepimiz için herkes için
Aminnn canimmm benimm inşallah ♡İmtihan seni olgunlaştırmak için Allah'ın lütfettiği bir ikramdır. Kimi zaman dostlarla, kimi zaman düşmanlarla, kimi zaman ailenle imtihan edilirsin. Bazen kimsecikler olmaz da kendi nefsinle imtihan olursun.. Bazen çok sever, o sevdiklerinle imtihan edilirsin. İmtihan ALLAH'ımızın biz kullarına bir ikramıdır. Mevlam farkına varabilmeyi, ve sabredebilmeyi bizlere nasip etsin.. (Amin)
Kandiliniz mübarek olsun. .
Hayırlı kandiller. .berat kandilimiz mübarek olsun arkadaşlarım inşallah Allah bu mübarek günde dualarımızı kabul eder....
Günün geçti diye cnm..:)eses kızzzzz beni listeden niye çıkardın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?