- 6 Temmuz 2014
- 1.431
- 2.241
- 128
şu an ne durumdasın peki canımCanimmmm ilacin ismine baktim su an ismi serophene
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şu an ne durumdasın peki canımCanimmmm ilacin ismine baktim su an ismi serophene
aminnnnnnn inşallahhhhhhh birsenimmmmmaynen cnm vardır rabbımın bı bildiği yine olucak bebegımızı kucagımıza alıcaz ınsallahhoo süper cıkmıs cnm benımkıde 77 den 8.19 a düşmüş çok şükür..tedavılerımız hayırla sonuclanır da bayramda cıfte bayram yaşarız ınsallaaahhhhhhhhhhhhh
![]()
anladım canım benim. bence hiç bekleme yaşdan dolayı.. problem olsun olmasın senin hakkın var devlette onlar yapmak zorundalar.. bence hemen tekrar başlamalısın tedaviye aşılama da olmuşsun kaç aşılama oldun devlet 3 aşılama başarısız olunca veriyo tüp bebeği benim yaşım tutsa bir dakakika beklemezdim hiçde bu acıları cekmezdim direk devlete aşılama denerdim olmadıysa hemen tüp bebek yapardımamin cnum inşallah
evet devlet ödüyo ama bizde problem olmadıgından asılama yaptılar hep dinlenmeye cekildim ramzan sonrası tekrar gidecem bakalım nasip inşallah hamiş olurum o zamana kadar 33 olacak yasımda cnm![]()
CANIM ASLINDA BENİM HASTALIKLARIM FALAN ÇOK DÜZENLİ BU İLAÇ BAZILARINDA DENGEYİ BOZUYOMUŞ KORKUYORUM AÇIKCASIşu an ne durumdasın peki canım
amin cnum inşallah
evet devlet ödüyo ama bizde problem olmadıgından asılama yaptılar hep dinlenmeye cekildim ramzan sonrası tekrar gidecem bakalım nasip inşallah hamiş olurum o zamana kadar 33 olacak yasımda cnm![]()
bencede canım toz şekline getirip bala katıyolarmış öyle yaparım bende olmazsa
ne olcak bizim bu halimiz bilmemCANIM ASLINDA BENİM HASTALIKLARIM FALAN ÇOK DÜZENLİ BU İLAÇ BAZILARINDA DENGEYİ BOZUYOMUŞ KORKUYORUM AÇIKCASI
ne olcak bizim bu halimiz bilmem[/QUOTE aynen canım yaa bende bilmiorm inşallah en kısa zamanda gelir bebişlermzde sıkıntıdan stresten kurtulurz
Bende iyiyim okul bitti sukur annamlere gittim bi kac gun iste ramazann geliyorr Allahin izni ilee yinee beraber geciririzAynı canım. .
cuma günümüz vardı. .
ordan geldim yemek yapıyorum. .
sen neler yapıyorsun tatlım şifam. .♡
Genelde bana hic yazmiyordun ondannniyee şaşırdın tatlım bayadır yoksun merak edıordum senı naptın bu arada..evt cnm allah nasip ederse tüp bebeğe başlıycam
Bende iyiyim okul bitti sukur annamlere gittim bi kac gun iste ramazann geliyorr Allahin izni ilee yinee beraber geciririz![]()
evettttttttttt gece kuşları... ne güzeldi sahur sohbetleriBenimde kurs bitti. .
evet cnm rabbim ramazan_ramazan_ı şerìf i hakkıyla geçirmek nasip etsin inşallah bizlere. .
Ayy eveeeettttttttt ...evettttttttttt gece kuşları... ne güzeldi sahur sohbetleri![]()
Genelde bana hic yazmiyordun ondann
Evet canim disardan lise okuyorum okul cok yogundu hic giremedim insallah tup cok rahat gecerr kalirsinn hamile senin sansin yuksek bence normal yoldanda oldu ya insallah hep aklimda duamdasinuz gorusmesekte bende 3. Tupu deneyecemm ama ramazandan sonraa tam belli degil nerde yaptiracagima karar veremiyorum
evettttttttttt gece kuşları... ne güzeldi sahur sohbetleri![]()
Ayy eveeeettttttttt ...
sizleri çook seviyorum dert ortaklarım![]()
sende seviliyorsunnnnn esesimmAyy eveeeettttttttt ...
sizleri çook seviyorum dert ortaklarım![]()
evettttttttttttttttttttttttttttttttttefetttttttttttttt geceeeeeeee kuşlarıııııııııııı burdamısınızzzzzzzzzzzzzzz![]()
canım ben 1. yılında yaptırdım ilk asılamı devlete hemen ertesi ay bi tane daha sonra araya bir sürü seyler girdi son asılamıda 3 ay önce yaptırdım toplamda 3 asılamam var yani ama 6 tane hakkın varmıs 3 kezde tüp bebek senin yasın kaçki tutmuyo diyosun hangi sehirdesin bide hastaneden hastaneye degişiyo şimdiki gittigim hastanenin kurallarıda farklı mesala ama cok cok memnunum ben özelden hiçbir farkı yok fazlası var hattaanladım canım benim. bence hiç bekleme yaşdan dolayı.. problem olsun olmasın senin hakkın var devlette onlar yapmak zorundalar.. bence hemen tekrar başlamalısın tedaviye aşılama da olmuşsun kaç aşılama oldun devlet 3 aşılama başarısız olunca veriyo tüp bebeği benim yaşım tutsa bir dakakika beklemezdim hiçde bu acıları cekmezdim direk devlete aşılama denerdim olmadıysa hemen tüp bebek yapardım![]()