Amin canim cumlemize inslh..amin cnm bizlerede tez zamanda nasip etsın ınsallahh..
inşallah cnm dua edın bızler içinde..
hee ıyı barı rabbım evınızde sıze huzur mutluluk versın evladınızla ınsallah..
canımm benım bıtanecık bacımkader arkadaşımmmmmmmm
hoşgeldın cnm aramıza..karadenizin neresindensin hemşommmm
Off :/ben erken hastalandım dün geldi esesim
benimde 2 gün erken geldi aynıyım ara veriyorum tedaviye ramazanda falan dinleniriz napalım kader....MRB KIZLAR...
MALESEF BENIMDE KIRMIZILAR ERKEN GELDI.
YINE ONLARCA GULUCUGUM ,BINLERCE UMIDIM VE MILYONLARCA HAYALIM YOK OLDU GITTI....
EWET CNM NASIP .HAYIRLISI OLSUN HAKKIMIZDA...benimde 2 gün erken geldi aynıyım ara veriyorum tedaviye ramazanda falan dinleniriz napalım kader....
MRB KIZLAR...
YINE ONLARCA GULUCUGUM ,BINLERCE UMIDIM VE MILYONLARCA HAYALIM YOK OLDU GITTI....
Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah bizlere de hayırlı evlatlar versin. ."UMITLENME GONLUM" DIYORUM BENI DINLEMIYOR....
"HAYAL KURMA AKLIM" DIYORUM ODA BENI DINLEMIYOR...
"DUR AKMA GOZYASALARIM" DIYORUM ONLARDA KENDI BILDIGINI OKUYOR VE
AKIYOR ISTE ONUDA DURDURAMIYORUM...
ICIMDEKI KORKULARIMI YENEMIYORUM.
SANKI HIC ANNE OLAMIYCAKMISIM GIBI HISSEDIYORUM...
ACIYORUM ELLERIMI YALVARIYORUM YINE RABBIM NOLUR YARDIM ET SABIR VER
VE EGER OLMAYACAKSA ICIMDEKI BU ISTEGIMIDE AL GOTUR BENDEN......
AMIIINNNNNN....Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah bizlere de hayırlı evlatlar versin. .
Dualarımızı kabul etsin inşallah Rabbim. .
DUN PIKNIK YAPTIK ARKADASLARLA TOPLANDIK.
SEVINCLE GIDIP BURUK DONMEKTEN YORULDUM.
5 YASINDAKI KIZIYLA SELFI CEKEN ,3 YASINDAKI OGLUSUYLA TOP OYNAYAN,
KIZLARININ KUMDA OYUNLARINI IZLEYEN GULUCUKLER ATAN YASITLARIM VE BENDEN 5 YAS KUCUK HAMILE OLAN KOMSU KIZI ....HANGISINE OZENIRSIN...HANGISINE YANARSIN...AT ICINE AT EVDE AGLARSIN.
Rabbim ramazan a evlatlarimizla girmeyi nasip etsin inşallahAMIIINNNNNN....
YAZ ESESIM YAZ 23 HAZIRAN BEKLENMEYEN ADET TARIHIM...
Hoşbuldum canim. bati karadenizliyim( zonguldak)amin cnm bizlerede tez zamanda nasip etsın ınsallahh..
inşallah cnm dua edın bızler içinde..
hee ıyı barı rabbım evınızde sıze huzur mutluluk versın evladınızla ınsallah..
canımm benım bıtanecık bacımkader arkadaşımmmmmmmm
hoşgeldın cnm aramıza..karadenizin neresindensin hemşommmm
bitanem can arkadaşım ayşemmmm! bu yürüdüğümüz yol o kadar ağırki o kadar ince bir çizgiki ne söylense ne yapılsa acmıza eş değer değil... içimizdeki yangını o kavusmak için yanıp tutuştugumuz evlat kokusunu hiç kimse anlayamaz hissedemez bizden başka bu bizim sınavımız biz yavrumuzu mucizemizi meleğimizi herkezden daha çok hakediyoruz biz bu zorlu hikayemizi öykümüzü sınavımızı başarıcaz YÜCE ALLAH'ın izniyle.. biz galip gelcez.. başarmak zorundayız belki bundan daha fazla fedakarlık vercez ama sonunda bu mucizemizin ve bizim hikayemiz olcak yeterki biz sabredelim kendimize güç kuvvet olalım biz ne kadar güçlü olursak bu zorlu yolda yavrumuzda o kadar güçlü olucak gelicek bi günMRB KIZLAR...
eses cim bence tekrar tedaviye başlamalısın olmazssa bi daha dene bi daha aşılamadayada her ne gerekiyosa farklı bi dk danıs her dk baska bişi çıkarıyoBenim de tüm arkadaşlarım 2 çocuklu artık. .
bana sende yap hadi geç kalıyorsun diyor..
Bilmeyenler
Ahh ahhh sus gönül(((
hoş geldin canım aramızaHoşbuldum canim. bati karadenizliyim( zonguldak)
sen neresindensin?
hoşbuldum canimhoş geldin canım aramıza
Haklısın canım. .eses cim bence tekrar tedaviye başlamalısın olmazssa bi daha dene bi daha aşılamadayada her ne gerekiyosa farklı bi dk danıs her dk baska bişi çıkarıyosen hemen pes edip hastanelere küstün kıscem belki şimdi daha çok sansın vardr bilemeyizki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?