BUKET ,ESMERM VE ESES NSLSNZ?????
BUGUN PAZAR VE DOLAYISIYLA PARKLAR BAHCELER COCUKLU AILELERLE DOLUYDU.
BISIKLET YARISLARI VARDI HERKES COCUKLARIYLA YARISIYORDU.
ESIMLE BIRAZ DOLASTIK AMA BENIM MORALIM SIFIR OLDU.ICIM COK ACIYOR.NEDEN BEN YANLIZIM.
NEDEN YASITLARIM COCUKLARIYLA VAKIT GECIRIRKEN BEN ESIME BOYUN BUKUYORUM???
GEL BENI GEZDIR DERKEN ICIM BI TUHAF OLUYOR.BEBISIM OLSA PUSETINE KOYUP CIKSAM HEM ONU HEM KENDIMI GEZDIRSEM DAHA IYI OLMAZMI???
ELTIMIN 5 COCUGU OLACAGINA BIRI BENIM OLSAYDI NE OLURDUKI????
BUNLARI DUSUNMEKTEN KENDIMI ALIKOYAMIYORUM.
ELTILERIMIN EVINE GITMEK BILE ISTEMIYORUM COK UZULUYORUM.
AILEME HASRETIM GURBET CANIMA YETTI.
kesinlikle katılıyorum robot gibi olduk yaa yok şöle yap böle yap bugün yap yapma vs vs vs offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
kizlar hepinizi cok ama cok ii anliorm Allah hepimizin yardimcisi olsnnerden nereye gelin gittin canım sen.şu yazınla aynen beni anlatmışsın.evet bende gurbetteyim ben mersinli eşim trabzonlu.trabzonda yaşıyoruz çok zor aileden uzak olmak
Canım benim ya vallahi seninle aynı durumdayım resmen ödev gibi oldu ne yapmakta atsak şu durumları Kafamızdan bilemiyorumkndmi tüpü bitms ama hala ise yaramasini bekleyen ama ise yarayamayan biri gibi hssediyorm resmn tükendm ya resmn..
ya su düsnceleri kafamdan nasil aticam bn..
bu olay artk ödev gibi oldu yok su gün iliski olsn yok su gün olmasn yok söyle olsn yok böyle olsn nedr bu ya..? Bak bgn icin doktr önerdi ama istemiyorm zerre kadr istek yok ama beynm de bi yandan ya bgn catliosa ya catlayp tutacaksa uyarisini veriyo bana
bi bilsem kuzum bi bilsemCanım benim ya vallahi seninle aynı durumdayım resmen ödev gibi oldu ne yapmakta atsak şu durumları Kafamızdan bilemiyorum
O kadar üzme kendini canım belkide bı kadar takıyoruz diye bunları yaşıyoruzbi bilsem kuzum bi bilsemo kadr cok agladm ki gece anlatamam
Olur canım bende çatlağında çok Ağrı olmuştuKizlar kasıklarm felaket agri icinde noluyo ki yumurtami catlioda bu kadr agriyo ya catlayacagi zaman böyle agri olur mu ¿
Aynen tatlsm belkide..O kadar üzme kendini canım belkide bı kadar takıyoruz diye bunları yaşıyoruz
ayy kuzum suan agriyi anlatamm sana ya kasigim resmn parcalanio gibi yok böle bi agriOlur canım bende çatlağında çok Ağrı olmuştu
Ovülasyon testi yaptm kizlar cıft cizgi simdi bgn mü catlayacak bu yumurta yoksa yarn mi ne kadr sürede catlio bilgisi olan yazablr mi ltfn
kısceme baktık mobilya nasıllarkımın bu ev esesımmm
kızlarr ben birsen nickimi değiştirdimmm
O kadar üzme kendini canım belkide bı kadar takıyoruz diye bunları yaşıyoruz
yok canım tutmuyorum takip etmiyorum oluruna bıraktım 1 yıldır çabalıyorum olmuyor birde böyle denicem ,k.k bile girmek istemiyorum o derece yani.
Canım bat ne zaman?
İstersen listeye ekleyeyim ♡♡
yok canım tutmuyorum takip etmiyorum oluruna bıraktım 1 yıldır çabalıyorum olmuyor birde böyle denicem ,k.k bile girmek istemiyorum o derece yani.
esescim tatlsm sn ne kadrdr evlisin ne zamandr cocuk istiodn ara ara girip burayi takip ediorm da snnle ilgili pek bsy blmiormOff offff Birde ben oluruna bıraksam ://
esescim tatlsm sn ne kadrdr evlisin ne zamandr cocuk istiodn ara ara girip burayi takip ediorm da snnle ilgili pek bsy blmiorm
bizmde 1.5 seneyi gecti evliligimz yaklask 8 aydr deniyorz ama sonc suan negatif4 yılı devirdik. .
2 yıldır bebiş olmuyor.
peki sen?
bizmde 1.5 seneyi gecti evliligimz yaklask 8 aydr deniyorz ama sonc suan negatif
hepte böle gidecek sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?