- 6 Mayıs 2015
- 2.906
- 4.101
- 133
- 36
Iyi aksamlar çok teşekkür ederiz. .bel agrim var başka sıkinti yok şükürii akşamlar kızlarr hepinizz iyisiniz inşllahh
Iyi aksamlar çok teşekkür ederiz. .bel agrim var başka sıkinti yok şükürsiz Nasılsıniz
ilk çatlatma ignemi olali 14 gun oldu 22 si adet tarihim tuttu mu adet öncesi mi bilmiyorum bekliom bakim sizin cocuk var mi ya da tedavi oluyor musunuzsağol cnm bende ıyıyım cok şükür..adet zamanınmı yaklaştı
Kısçem özledim seni ♡♡♡ii akşamlar kızlarr hepinizz iyisiniz inşllahh
İçmedim canım noldu? ?Hanimlar mrb. Yardim edin lutfen aslan pencesi kuru kullananiniz oldumu llllüüütttfffeeeennnn yardimmmmm
İnşallah hamilesindir canım benim :) :)Iyi aksamlar çok teşekkür ederiz. .bel agrim var başka sıkinti yok şükürsiz Nasılsıniz
Maşallah canım benim hayırlı uğurlu olsun inşallah sağsalim al kucağına inşallah ♡♡♡♡Kızlarrr ikinci bhcg sonucum 309 çok şükürrrrr :)))
hayırlı bol dualı kandiller inşallah.... rabbim bizlere duamızı yaşamayı nasip etsin...
Selam canım bat ne zaman? ?gunaydınnnn herkese hayırlı kandiller
Merhaba nasılsın canım.canıımm uzun süredir uğramıyordum nasılsın ne yaptın? var mı bir gelişme? bakıyorum çoğu kişi hep hamile biz de hala yok(((
Dün yazdım ki çoğu kişi bebişini aldı kucağına artık uğramıyolar topiklere artık ama sağlık olsunda kimsede gelmesin...
HAYIRLISI OLSUN CNM INSALLAH DEGERIN KAT KAT ARTAR.
RABBIM HAYIRLI VE SAGLIKLI EVLATLAR NASIP ETSIN.
Listede yeni isimler görmüştüm onları kastetmiştim aslında ama Bitirimi hatırladım canım, dua topiğinde bahsi geçmişti Allah mekanını cennet etsin hayırlısı her şeyin bu da bize ders olmalı aslında.bebişe de Rabbim güzel yazgı yazar inşallah...
ben erken pes ettim galiba çok mutsuzum olmuycak sanki hiç, bir karamsarlığa düştüm gidiyorum serophene içtim en son 4 gün önce geldi adetim bilmiyorum
Özelde yaptırdım canm dün acaba nelere dikkat etmem lazm cok kasıyorum kendimi yurumem oturmam kalkmam degisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?