- 15 Eylül 2012
- 8.349
- 6.824
- 398
inşaAllah canım çok zor beklemekBi ara vardı ama onun sorunuda halloldu şükür şimdi bir problem yok bakalım Nazlı KARDEŞ ne zaman gelecek... Rabbim sizlere de nasip etsin inşaallah
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşaAllah canım çok zor beklemekBi ara vardı ama onun sorunuda halloldu şükür şimdi bir problem yok bakalım Nazlı KARDEŞ ne zaman gelecek... Rabbim sizlere de nasip etsin inşaallah
Cok sagoll canmm benimm aminnn insallah isteyen herkesee tez zamanda nasip etsinHAYIRLISI OLSUN CNM INSALLAH DEGERIN KAT KAT ARTAR.
RABBIM HAYIRLI VE SAGLIKLI EVLATLAR NASIP ETSIN.
Cook sagoll canmm benimmm allah isteyen herkese hayirlisini nasip etsinn inşallah.Canım hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim
Hiçbir değişiklik yok :/canıımm uzun süredir uğramıyordum nasılsın ne yaptın? var mı bir gelişme? bakıyorum çoğu kişi hep hamile biz de hala yok(((
Dün yazdım ki çoğu kişi bebişini aldı kucağına artık uğramıyolar topiklere artık ama sağlık olsunda kimsede gelmesin...
Amin inşallah kısçem ♡♡♡hayırlı sabahlar kızlar benden yine kötü haberler ikinci düşüğümüde yaşadım... bugün genetik testlerin yapılmaıs için kan verdik eşimle sonuçlar 20 gün sonra çıkacakmış beklemedeyim yani... ölen bir arkadaşın haberini okudum Allah rahmet eylesin inşallah...duamızı hep tam yapmalıyız rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ve büyüklerimizin dediği gibi analı babalı büyütmek nasip olsun inşallah...
Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah bizlere de hayırlı evlatlar versin inşallah canım benim : (bu anneler gününde çok ani eşimin kuzenide vefat etti psikolojim zaten alt üst Rabbim bilir herşeyin en iyisini herşeyin hayırlısı...
Hayırlı olsun canım benim maşallahKizlarrr bhcg sonucu 165 cikti cok sukurr iki gun sonraa tekrar istedilerrr bakalimm ne olacak sonucc
gunaydınnnn herkese hayırlı kandiller![]()
cumamız ve kandilimiz mübrak olsun Allah dualarımızı hayırlısı ile kabul etsin inşallahhayırlı bol dualı kandiller inşallah.... rabbim bizlere duamızı yaşamayı nasip etsin...
inşaAllah canım bnm hayırlı kandillerRabbim dualarımızı kabul etsin inşallah bizlere de hayırlı evlatlar versin inşallah canım benim : (![]()
cumamız ve kandilimiz mübrak olsun Allah dualarımızı hayırlısı ile kabul etsin inşallah
inşaAllah canım bnm hayırlı kandiller
Cok sagoll canmm benimm aminnn insallah isteyen herkesee tez zamanda nasip etsin
hayırlı bol dualı kandiller inşallah.... rabbim bizlere duamızı yaşamayı nasip etsin...
gunaydınnnn herkese hayırlı kandiller![]()
Amiiin Es-Es benimde Oğluma KARDEŞ versinHayırlı cumalar hayırlı kandiller Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah bizlere de hayırlı evlatlar versin inşallah canım ♡♡♡♡
Amin Şükür olarak inşallah Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah bizlere de hayırlı evlatlar versin inşallah canım benim ♡♡♡♡Amiiin Es-Es benimde Oğluma KARDEŞ versin
Cook sagoll canmm benimmm allah isteyen herkese hayirlisini nasip etsinn inşallah.