- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
Bilmiyorum burdan netten görüşüyormuş kızlar söyledieses yaaa bitirim hangi bitirim vefat etmiş nerden duydunuz şok oldum yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum burdan netten görüşüyormuş kızlar söyledieses yaaa bitirim hangi bitirim vefat etmiş nerden duydunuz şok oldum yaa
İnşallah canım hemen ekliyorumCNM BEN NIYE YOKUM LISTEDE YINE
BEKLENMEYEN ADET TARIHIM;;;;;;;;27 MAYIS
ARTIK HAMISLIGIMIZI HESAPLAYACAGIMIZ GUNLER GELSIN INSALLAH...
çok üzüldüm yaa neden vafat etmiş acaba bende geçen gün profiline girdim baktım bayadır girmiyoduBilmiyorum burdan netten görüşüyormuş kızlar söyledi
Bebeği dünyaya geldi öldü yazmış arkadaşlardan biriçok üzüldüm yaa neden vafat etmiş acaba bende geçen gün profiline girdim baktım bayadır girmiyodu
herşeyin hayırlısı esesim bebğinde hayırlısı aslolan can sağlığı Rabbim büyütebileceğimiz hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinBebeği dünyaya geldi öldü yazmış arkadaşlardan biri
herşeyin hayırlısı esesim bebğinde hayırlısı aslolan can sağlığı Rabbim büyütebileceğimiz hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Listede yeni isimler görmüştüm onları kastetmiştim aslında ama Bitirimi hatırladım canım, dua topiğinde bahsi geçmişti Allah mekanını cennet etsin hayırlısı her şeyin bu da bize ders olmalı aslında.bebişe de Rabbim güzel yazgı yazar inşallah...
çok üzüldüm yaa neden vafat etmiş acaba bende geçen gün profiline girdim baktım bayadır girmiyodu
allah rahmet eylesincanım tam olarak bılmıyoum face de eklıydı bnde kayserılıyı o da orda evlı olunca eklemıstık dogumda komaya gırmıs galıba baya komada kaldı neden oldugunu sordum ama yazan olmadı![]()
canım kaç haftalık hamileydin geçmiş olsun evet bu topikten bi arkadaş vefat etmiş çok zor bi durum Rabbim hayırlı sağlıklı analı bablı büyütebileceğimiz evlatlar nasip etsin kızcağız çok gençti mekanı cennet olsunhayırlı sabahlar kızlar benden yine kötü haberler ikinci düşüğümüde yaşadım... bugün genetik testlerin yapılmaıs için kan verdik eşimle sonuçlar 20 gün sonra çıkacakmış beklemedeyim yani... ölen bir arkadaşın haberini okudum Allah rahmet eylesin inşallah...duamızı hep tam yapmalıyız rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ve büyüklerimizin dediği gibi analı babalı büyütmek nasip olsun inşallah...
canıımm uzun süredir uğramıyordum nasılsın ne yaptın? var mı bir gelişme? bakıyorum çoğu kişi hep hamile biz de hala yok: (off sanırım öyle. .
Rabbim boş bırakmasın kucaklarımızı: (
HAYIRLISI OLSUN CNM INSALLAH DEGERIN KAT KAT ARTAR.Kizlarrr bhcg sonucu 165 cikti cok sukurr iki gun sonraa tekrar istedilerrr bakalimm ne olacak sonucc
Gerçekten çok üzüldüm inşallah cennette kavuşurlar evlâdıyla... Benim bu ikinci düşük ilki 8 hafta bu daha çok yeniydi öğrendim bir hafta sonra kaybettim... Nasip böyleymiş.... Bir oğlum var şükür Rabbim ona sağlıklı uzun ömürler nasip etsin... Zor günlerallah rahmet eylesin
canım kaç haftalık hamileydin geçmiş olsun evet bu topikten bi arkadaş vefat etmiş çok zor bi durum Rabbim hayırlı sağlıklı analı bablı büyütebileceğimiz evlatlar nasip etsin kızcağız çok gençti mekanı cennet olsun![]()
Canım hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindimKizlarrr bhcg sonucu 165 cikti cok sukurr iki gun sonraa tekrar istedilerrr bakalimm ne olacak sonucc
maşAllah canım ne güezel varmış bi tane Rabbim bizlerede nasip etsin bütün isteyenlere ...Gerçekten çok üzüldüm inşallah cennette kavuşurlar evlâdıyla... Benim bu ikinci düşük ilki 8 hafta bu daha çok yeniydi öğrendim bir hafta sonra kaybettim... Nasip böyleymiş.... Bir oğlum var şükür Rabbim ona sağlıklı uzun ömürler nasip etsin... Zor günler
Bi ara vardı ama onun sorunuda halloldu şükür şimdi bir problem yok bakalım Nazlı KARDEŞ ne zaman gelecek... Rabbim sizlere de nasip etsin inşaallahmaşAllah canım ne güezel varmış bi tane Rabbim bizlerede nasip etsin bütün isteyenlere ...
yine olur senin merak etme canım zamanı var demekki eşinde bi sorun yoksa olur