Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah hayırlı evlatlar versin bizlereecemcim nerde yaptırdın tüpü canım hayırlı olsun.bakalım bizde bekleme sürecindeyiz 2 başarısız aşılamam var.tüp yaptırcaz şimdi tedavi aşamasındayım bakalım ne zaman başlayacaz tüpe.
İnşallah inşallah tutarİnşallah hayal kırıklığı yaşamam
Canım maslak acıbademde yaptırdım benim 2başarısız aşılamam oldu sonra bıraktım tedaviyi tüpbebeğe karar verdik vee çok şükür yaptırdık allahım isteyen herkese nasip eysin hayırlsıınıecemcim nerde yaptırdın tüpü canım hayırlı olsun.bakalım bizde bekleme sürecindeyiz 2 başarısız aşılamam var.tüp yaptırcaz şimdi tedavi aşamasındayım bakalım ne zaman başlayacaz tüpe.
amin canım inşallah.geçenlerde benden sonra evlenenleri gördüm hepsi bebklerini almış kucaklarına ay içim okadar yandı kii.kendimi kötü hissettimRabbim dualarımızı kabul etsin inşallah hayırlı evlatlar versin bizlere
Çok çok çok sağol canım buhün yaptığım idrar testini kimseye söyleyemedim yabyoksa diyee eşimide bosuna umutlandırmak istemiyorumİnşallah inşallah tutar
inşallah inşallah inşallah
♡♡♡♡♡
ben trabzondayım canım.bende çok fena iltahap falan vardı yaa ymurtalığım çok üşütmüşüm.ilaç ot çöp derken bakalım ne olcak.Allah sonumuzu hayreylesin..hayırlısıylan bebeğini kucaklarsın sağlıklı bir şekilde.Canım maslak acıbademde yaptırdım benim 2başarısız aşılamam oldu sonra bıraktım tedaviyi tüpbebeğe karar verdik vee çok şükür yaptırdık allahım isteyen herkese nasip eysin hayırlsıını
ben trabzondayım canım.bende çok fena iltahap falan vardı yaa ymurtalığım çok üşütmüşüm.ilaç ot çöp derken bakalım ne olcak.Allah sonumuzu hayreylesin..hayırlısıylan bebeğini kucaklarsın sağlıklı bir şekilde.
İnşallah bebeklerimiz hemen olurÇok çok çok sağol canım buhün yaptığım idrar testini kimseye söyleyemedim yabyoksa diyee eşimide bosuna umutlandırmak istemiyorum
Aminnn canım benimm allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah. Canım valla bende yaklaşık 3yıl içmediğim ot yapmadığım şey kalmadı bu mahalle arasında ki kadınlara bile gittim denemediğim şey kalmadı artık dalga geçiyorlardı benimle evim aktar gibiydi en son sıkıldık hem eşim hemde ben vee tüpbebeğe karar verdik bakalım sonuç ne olacakben trabzondayım canım.bende çok fena iltahap falan vardı yaa ymurtalığım çok üşütmüşüm.ilaç ot çöp derken bakalım ne olcak.Allah sonumuzu hayreylesin..hayırlısıylan bebeğini kucaklarsın sağlıklı bir şekilde.
İnşallah inşallah tutar
inşallah inşallah inşallah
♡♡♡♡♡
Kızlar maşallah yeni hamişler var Rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah gözünüz aydın..
Galiba bu duyguyu ben hiç tadamıcam umudumu komple kaybettim..
Esesim BAT 12 Haziran beni de ekle listeye. Bakalım böyle daha kaç ay geçecek..
Listede yeni isimler görmüştüm onları kastetmiştim aslında ama Bitirimi hatırladım canım, dua topiğinde bahsi geçmişti Allah mekanını cennet etsin hayırlısı her şeyin bu da bize ders olmalı aslında.bebişe de Rabbim güzel yazgı yazar inşallah...canım bu bı arkadasın bitirimin bitirim vefat etti oyusden attım
Esesim nbr nasılsın yeni bat 8 Haziran
Tamam tatlımKızlar maşallah yeni hamişler var Rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah gözünüz aydın..
Galiba bu duyguyu ben hiç tadamıcam umudumu komple kaybettim..
Esesim BAT 12 Haziran beni de ekle listeye. Bakalım böyle daha kaç ay geçecek..
Ayy cnm benimesses bak bitirimin kızı :)
inşaAllah canım bnm bizden başka kimse kalmadı topikte herkes bebişleriyle uğraşıyo maşaAllah Rabbim bizede nasip etsinnn aminnnİnşallah bigün güzel haberlerle görüşürüz canım benim tek duam ♡♡♡
: (inşaAllah canım bnm bizden başka kimse kalmadı topikte herkes bebişleriyle uğraşıyo maşaAllah Rabbim bizede nasip etsinnn aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?