merhaba iyi akşamlara arkadaşlar bende pazartesi aşılama yaptırdım bugün doktara gittim progestan ilaçı sizede vermişmiydi ilaçherkese iyi akşamlar, bu ayın 20 sinde ilk aşılamamı yaptırdım.Bugün 6. gün kasıklarım ve belimde ağrı var gögüslerimde ağrı başladı.Aşılama yaptıran arkadaşlar bilgi verebilir misiniz? normal mi bu belirtiler.Teşekkür ederim
TM cnmbat 26 mayıs esesim listeye yaz beni
Progestan tutunsun diye veriyor cnm doktormerhaba iyi akşamlara arkadaşlar bende pazartesi aşılama yaptırdım bugün doktara gittim progestan ilaçı sizede vermişmiydi ilaç
biliyorumda gerek varmı sağlıklıysa zaten tutmazmı bebişProgestan tutunsun diye veriyor cnm doktor
İnşallah kuzum :/(allah nasip edecek esesim inşallah edecek şi,mdi leke seklinde akıntı geldi başlıyor
Bilmiyorum canım ama veriyor doktorlar.biliyorumda gerek varmı sağlıklıysa zaten tutmazmı bebiş
3 günü bugün aşılamanınBilmiyorum canım ama veriyor doktorlar.
seninkaçıncı günün şimdi. ?
İnşallah tutar canım3 günü bugün aşılamanın
Merhaba nasılsın canımgünaydınnnn kıscelerrrrrrrr
iyim canım sen nasılsınMerhaba nasılsın canım
Grip yakamdan düşmüyor cnm ya :/iyim canım sen nasılsın
çalışıyorum ev iş öyle kosusturmaca
ah canım o herkezde var bendehala atlatmış değilimGrip yakamdan düşmüyor cnm ya :/
cnm hakkında hayırlısı olsun inşallah rabbim mükafatını versin emeklerinin ve sabrınınEses benide ekler misin listeye bu ara eskisi gibi sık giremiyorum foruma ama hep dualarımdasınız cyclo prognova kullanıyomm allah izin verirse bu ay ki adetimde tüp bebek tedavisiine başlanacak dua edin ne olur rabbim hiç kimseyi evlat hasretiyle sınamasın isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallahhhhh..... BAT:17 nisan
Canim allah yardimcin olsun. Stres yapma, allah kaderimize yazdiysa olur onu da bekleyerek gorecegiz.Kizlar pazar gunu transfer yaoilacak hastahaneye gidip gelmekten bi turlu firsat bulamadim yazmaya ne olur dua edin kizlarr bana
İnşallah tutar canım benimKizlar pazar gunu transfer yaoilacak hastahaneye gidip gelmekten bi turlu firsat bulamadim yazmaya ne olur dua edin kizlarr bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?