infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Biliyorum canim böyle zamanlarda en cok cevre baskisi mahvediyor bizleri.ama kendine ediyorsun bosverrr dedigiyle kalsin.bebis olunca gözüne sokarsin :))

ÜZÜLME CANIM ALLAH BÜYÜK DERDİNİ VEREN RABBİM DERMANINIDA VERİR :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
iyigeceler yarın görüşürüz

insallah O'na inancım tam .. :KK16::KK16:
güle güle anotomi görüsürüz bacım :KK54::KK3:

:nazar:ALLAH’ım ! Bu Mübɑrek Cumɑ Günü Hürmetine,Bizi Sevdiğin Kullɑr ɑrɑsınɑ kɑt ..
Bizi Çok Sɑbreden,Çok Şükreden Kullɑrındɑn eyle ..
Ömrümüz Sevdiğin,Rɑzı Olɑcɑğın işlerle ɑmellerle Geçsin ..
Sıhhɑt ve Afiyette Dɑim Eyle ..
Sevdiklerimizi Bize Bɑğışlɑ ..
Bizlere hayırlı evlat nasip eyle ...
Aminnnnnn
:KK16::emir_bebek:

bende cıkıyorum kızlar yarın görüsürüz öpüldünüz :KK3:

Kimse bırakıp cıkamyomu kızlarrrr bakıyorum herkes altta acık uyuyun hadı benı koca oturuyo bende oturuyom valla ne yapıım :)

yok tatlım ne kusuru eşim rahat bırakmadı bende test yaptırdım rahatladım:KK76::KK76::KK76:

ıyı yaptın tatlım hıc olmazsa varmı yokmu stresinden kurtuldun..allahım tez zamanda nasıp etsın ınsallah cnm :KK16:

takmamak elimde olsa keskee..:KK50::KK50:
bu yasta aklar düştü saçlarıma ..:KK14::KK14:
derdim boyumu aştı,neylerim bilmem :KK43::KK43:

tatlımmm olmadı bu gözyaşlarr hıc sana yakışmadı..herşeye kulaklarını tıkaa :KK36: yada bı la söyleyen olursaa ver cevabını ama kendını böyle üzüp yıpratma..hem allah korusun ağlayarak ısyaann etmiş olursun onca duaların boşa çıkar..sen herşeyii allaha havale et tatlım hadı ıyı gecelerrr :KK16::KK16:

çalıkuşuna bakıyorum bıyandan tatlım..belim çok ağrıyor sankı erken gelıcek benım kırmızılar gıbı..

dur bakalım kız daha gun var gelecek dıye dıye getırtecen allah korusun . bugun hastanede bı bayanla tanıstım 7 yıllık evlıymıs 25 yasında tedavı olmus olmus gebe kalamamıs tedavıyı bıraktıgı ay gebe kalmıs umut hıc bıtmez cunku ınanç hep var hamd olsun

dur bakalım kız daha gun var gelecek dıye dıye getırtecen allah korusun . bugun hastanede bı bayanla tanıstım 7 yıllık evlıymıs 25 yasında tedavı olmus olmus gebe kalamamıs tedavıyı bıraktıgı ay gebe kalmıs umut hıc bıtmez cunku ınanç hep var hamd olsun

haklısın kuzu umut bıtsee hıc yasayamayızz zaten..insan tedavilerden yoruluyor tatlım sen daha yenı başlamışsın inşallah bu ılk ve son tedavın olur kuzucuk..hee bu aradaa yarın iş görmeden önce turk kahvesı ıcır kocısıne spermlerın hareketını hızlandırıyormuş süpermenn olupp daha çabukk uçsunlar yumoşaaaaaaa :KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:

haklısın kuzu umut bıtsee hıc yasayamayızz zaten..insan tedavilerden yoruluyor tatlım sen daha yenı başlamışsın inşallah bu ılk ve son tedavın olur kuzucuk..hee bu aradaa yarın iş görmeden önce turk kahvesı ıcır kocısıne spermlerın hareketını hızlandırıyormuş süpermenn olupp daha çabukk uçsunlar yumoşaaaaaaa :KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:

inşallah canım sınandıgımız yolda rabbım fehalık ve serınlıgını esırgmesın hıc bırımızden inşallah.
hııımmm bunu duyduğum iyi oldu canım yapıım ben yarın .

iyi geceler kızlar ben bu ayın 3.de adet alacaktım ama olmadım test yaptırdım 3 kere negatif her zaman gecikiyor o yüzden fazla umutlanmadım bile ya nekadar zor testi yapmak o kadar heyecan ve sonu hüsran olunca yıkılıyorum bunu yaşayan arkadaşlar beni anlar herhalde. ben bugün bişey duydum sizinle paylaşmak istedim belki bilenleriniz vardır benim komşumun gelinininde 2 sene çocuğu olmamış doktora götürmüşler süt hormonumu ne varmış fazla bilgim yok o konuda komşumun anlattığına göre gelinin sorunu buymuş doktor ilaç yazmış ama faydasının olmadığını söylüyor gelen gidende baskı yapıyor geline hani çocuk yokmu lafları işte neyse bu gelin 41 tane haçtan gelmiş hurmayı 41 kişiye Meryem suresi okunması için dağıtıyor sonra bu hurmaları okunduktan sonra tekrar topluyor bu okunmuş hurmalardan hergün yatmadan önce 1 tane kocası yiyor bir tane de kendisi yiyor ilişkiye girmeden önce hacet namazı kılıyorlar karı koca en son 1 hurma kalıyor onu 2 ye bölüp yarısını kocası yarısını kendisi yiyor ve o ay adet günü geçiyor test yaptırınca hamile olduğunu öğreniyor şimdi iki yaşında oğlu var bide kız çocuğuna hamileymiş. ben duyunca çok etkilendim benim annem geçen sene hacca gitti hurma çok getirmişti bana da çok verdi hurmam da var diye seviniyorum eve geldim hurmaları sayıcam kuran kursu var burda oraya götürüp okutacağım derken bide ne göreyim benim oğlan hurmaları teker teker çek 1 poşet hurmadan 38 tane hurma kalmış artık yarın umreden gelen kim varsa arayacağım bulamam diye çok endişeliyim dua edinde kızlar bulayım sizede tavsiye ederim eğer imkanınız var sa sizde deneyin ne kaybedersiniz ki

X