infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

sebepsiz infertilite diyorlar sayısız dr a gittim yazın izmirde tüp bebek geçen ay da aşılama yaptırdım ama yok yok olmuyor.sanırım olmuyacakda başkalarının çocuklarına bakıcaz sevicez bizim yaştakilerin çocukları var biz gibi iki baş zor buluyoruz bi plan yapamıyoruz bizim çünkü çocuğumuz yok bu nasıl ağır bir sınav dır allahım :KK43: hayırlısı sağlıklı evlat olsun diye sabah akşam dua ediyorum rabbim inşallah sesimizi duyar bizede velilerinden nasip eder inşallah kızlar :18:

sebepsiz infertilite diyorlar sayısız dr a gittim yazın izmirde tüp bebek geçen ay da aşılama yaptırdım ama yok yok olmuyor.sanırım olmuyacakda başkalarının çocuklarına bakıcaz sevicez bizim yaştakilerin çocukları var biz gibi iki baş zor buluyoruz bi plan yapamıyoruz bizim çünkü çocuğumuz yok bu nasıl ağır bir sınav dır allahım :KK43: hayırlısı sağlıklı evlat olsun diye sabah akşam dua ediyorum rabbim inşallah sesimizi duyar bizede velilerinden nasip eder inşallah kızlar :18:

Canim benim gaybi allah bilir.neden bu kadar umutsuzsun bende 15 yillik evliyim beş aşilama bir tüp bebek onuda tuttu ama aldilatr bir ay bile olmadi.benden daha kötü birşeyler yaşayanlarda var teselliyi böyle kendimizi üzerek bulamayiz canimni et sonucuiçin tevekkül et.

kızlar size bi sorum var.adet yumurtlama olduktan tam 14 gün sonramı gelir.yoksa stresle gecikip yumurtlama olduktan 15-16 gün sonra gelebilirmi

Gunaydin kizlaaaaaaaar ya benim adete 4gun kaldi belirtim var ama kirpik dokulmemvar nnete baktim gebelikte kirpik dokulmesi oluyormus acaba mi diyorum sizce de olabilir mi kizlar :18: :18:

hiç o belirtiyi duymamıştım inşallah öylesindir cnm

ya benim bat a 4gun kaldj ama belirtilerum var ama dundendir kirpiklerimin döküldügünu farkettim gebelikte olabiliyomus sizce de olabilir mi offf ya simdj acaba hamile olabilir miyim diyorummm :18: :18: :18:

Gunaydin kizlaaaaaaaar ya benim adete 4gun kaldi belirtim var ama kirpik dokulmemvar nnete baktim gebelikte kirpik dokulmesi oluyormus acaba mi diyorum sizce de olabilir mi kizlar :18: :18:

günaydın canım vallahi bilemiycem canım psikolojik olarak okadar hamilelik belirtisi yaşadım ki ne hangisi bilemimiyoruminşllh hamilesindir canım

X