Sağol canım benim bi gün uzun uzun dertleşiriz nede olsa aynı sehirdeyizCanim ne sikintilar gecirdin tam bilemiyrum ama uzulme eden bulur sen sadece kendini dusum cnm ...
iyim canım tüp bebek yaptırdım bende geçen pazartesi transferim yapıldı beklemedeyimCanım sen nasılsın uzun zamandır yoktun ??
evett benimde aklımdan geçdi bebek özlemi hepimizin içinde isterkende Allahtan herşeyin hayırlısını istemek lazımCanım tahminimce öyle. .
Önce evlat hasreti..
Sonra ölüm..
Allahım imtihan ne zor ..
;(
evett benimde aklımdan geçdi bebek özlemi hepimizin içinde isterkende Allahtan herşeyin hayırlısını istemek lazım
Cok uzuldummm cookkkEn cok korktugum sey bu ... Esimede siyledim ya hamile kalirda dogururken olursem diye... ben olursem bebegimde ölsun Onu ne kocama ne onun anasina ne kwndi anneme nede baska bi uvey bi anneye birakmak istemem ... Bencilcr bi dusuncrmi bilmem ama en korktugum sey bu Allah rahmet eylesin esine ailesine sabir versin . En onrmliside cocuguna bundan sonrasi icin guzel.bir baht versin
iyim canım tüp bebek yaptırdım bende geçen pazartesi transferim yapıldı beklemedeyim
iyim canım tüp bebek yaptırdım bende geçen pazartesi transferim yapıldı beklemedeyim
30)bitirim ********************** 30. Hamişimiz
arkadaşlar bitirim asıl adı özge olan arkadaşımız aslen Kayserili olup bir kız bebeği dünyaya gelmiş ama uzun süre yoğun bakımda yatmış ve 26 martta vefaat etmişşu saat oldu resmen dağıldım çok üzüldüm çok ((((((((( benim facemde ekliydi ordan gördüm mekanı cennet olsun inşallah (((((((
Cok gecmis olsun cnm ...
inanılmzz üzüldüm şuan gozyaşlarımı tutamıyorumçok sevdıgım burda sohbet ettgım arkadşlarımdan bırıydı cok etkılendım allahım gunahlarını bagışlasın mekanını cennet eylesın ınsallahh cnm arkadsım benım bebegının kokusunu ıcıne cekemeden gittiiiiiiii
Ahh birsenimmm gündüz çook şaşırdım ve üzüldüm
Allahım ne zor imtihan ne zor
Cok gecmis olsun cnm ...
esescım şoktayım
çok çok üzüldüm şuan hungur hungur ağlıyorum allahım sen onlara sabır ver yardım et
sen nsıl oldun kuzum
Birsenimmm gündüz bende çok üzüldüm hatta eşime söyledim ..
O da vardır Rabbimin bir bildiği dedi. .
Üzüldüm çookk allahım rahmet eylesin ..
İğnelerle ayaktayıım canım ya...
Enfeksiyon gecmedi boğazımdan..
7tane iğne oldum3"daha var ..
Carsamba kbb randevu aldım. .
Sen nasılsın birsenimmm kuzum. .
Ey yoldaş , arkadaaş gene olduk battaş
ayyyyyyyy başım çatlıycak esesımmm kötü oldum şuan..
sabret kuzum 3 ıgnen kalmıs ıı olucaksın ınsallahh..
kendıne cok dıkkat et bundan sonra baya hastalanmışsın havalarda bı ıyı bı kötü..bende aynıyım kuzum bugun bitti adetım önümüzdeki adetle tüp bebeğe başlıyorum inşallah
Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahh kuzum benim. . Bitanem meleğim. . ♡♥♡♥♡♥rabbimmmmm çifte sevinç yaşatsın ogün inşallahhh
Rabbim inşallah emeklerimizi boşa çılarmaz vve hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin inşallahh kuzum benim ♡♥♡♥♡♥ayyyyyyyy başım çatlıycak esesımmm kötü oldum şuan..
sabret kuzum 3 ıgnen kalmıs ıı olucaksın ınsallahh..
kendıne cok dıkkat et bundan sonra baya hastalanmışsın havalarda bı ıyı bı kötü..bende aynıyım kuzum bugun bitti adetım önümüzdeki adetle tüp bebeğe başlıyorum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?