Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ileri hareket kaç çıktı bu morfoloji ayrı bi test mi acaba?Öncelikle herkese selamlar sevgiler. Bizde de bu sıkıntı var ama geçecek inşAllah. 3 ay denemişdik neden olmuyor diye kadın doğuma gittim çok şükür herhangi bir probleme rastlanmadı eşiniz sperm testi yaptırsın öyle gelin dedi gittik sayımız 2 milyondu ve doktorum bu şekilde hamıle kalmamın çok zor olacağını acilen ürolojie gitmemizi söyledi. Ben tabi çok üzüldüm harap oldum kaldıramadım. Testi başka bir kadın doğuma gösterdim 4 hafta sonra tekrar yapın öyle konuşalım dedi. 4 Hafta sonra sayımız 13 milyon morfolojimiz %5 çıktı sayımız artmıştı ama yine de ürolojiye görünmekte fayda vardı. Tabi bu 4 hafta boyunca keçiboynuzu pekmezi ve kürünü uyguladım. Ürolojiye gittik rotgen istedi varikosel var mı yok mu diye şükür çıkmadı proxed plus klomen ve başka bir hap daha verdi ağustosun ortasına kadar hamile kalmama olursa tekrar gelin dedi bakalım Büyük bir heycanla bekliyorum. Rabbim hepimizin imtihanını kolaylaştırsın. Hayırlı zamanda evlatlarımıza kavuşuruz inşAllah sevgiler.
Canım ileri hareket kaç çıktı bu morfoloji ayrı bi test mi acaba?
Anladım canım bizim %60 ama marfoloji diye bisey yazmıyoileri hızlı %21
canım ya tekrara geçmiş olsun antibiyotikmi verdi doktor dikkat et kendine
AMİİNNN.. Hayırlı cumalar kıscemm.. Çok geçmiş olsun evde zencefilin varsa zencefilli tarçınlı limonlu sıcak su iç boğaza bire bir iyi gelirr.
Öncelikle herkese selamlar sevgiler. Bizde de bu sıkıntı var ama geçecek inşAllah. 3 ay denemişdik neden olmuyor diye kadın doğuma gittim çok şükür herhangi bir probleme rastlanmadı eşiniz sperm testi yaptırsın öyle gelin dedi gittik sayımız 2 milyondu ve doktorum bu şekilde hamıle kalmamın çok zor olacağını acilen ürolojie gitmemizi söyledi. Ben tabi çok üzüldüm harap oldum kaldıramadım. Testi başka bir kadın doğuma gösterdim 4 hafta sonra tekrar yapın öyle konuşalım dedi. 4 Hafta sonra sayımız 13 milyon morfolojimiz %5 çıktı sayımız artmıştı ama yine de ürolojiye görünmekte fayda vardı. Tabi bu 4 hafta boyunca keçiboynuzu pekmezi ve kürünü uyguladım. Ürolojiye gittik rotgen istedi varikosel var mı yok mu diye şükür çıkmadı proxed plus klomen ve başka bir hap daha verdi ağustosun ortasına kadar hamile kalmama olursa tekrar gelin dedi bakalım Büyük bir heycanla bekliyorum. Rabbim hepimizin imtihanını kolaylaştırsın. Hayırlı zamanda evlatlarımıza kavuşuruz inşAllah sevgiler.
naptın cnm ?Gelmeyesice adet gelmiyooooo nede bebiş geliyo belim çok ağırıyo kızlar yatamıyorum üstüne çok ağrım var yeni yeni adet ağrılarım başladı tuvalete gidiyorum bisey yok offff offff
kızlar bygüb kontrol vardı maalesef klomen 4. gün yum. gelişmemiş pzt yine gel dedi.
nihalcim nasılsınBugün kimsecikler yok kısceler nereye kaydoldunuz gelin de iki sohbet edelim
as sükür cnm ignelerimi yaptırıyorum umarım tamamen geçerslm kızlarnasılsınız..:)
Bugün test Yaptım çıkmadı canım adet olmadım şaşkınlıkla bekliyorum iğnemi de oldum adet olmam gerekiyo ama olmadı ikinci adet tarihim geliyo esesim 4 gün kaldı aman ne biliyim kafam karma Karışıknaptın cnm ?
Iyiyim esesim sen nasıl içgüveysinden halice işte sende ne var ne yok hastaymışssın gecmiş olsun.nihalcim nasılsın
Ah kurban olurum şimdi bende cok kötü oldum doğum damı vefat etmiş cok üzüldüm mekanı cennet olsun Rabbim yavrusuna Ömür versin yavrusunu göremeden gitti gerçekten Boğaz'ım Düğüm düğüm oldu30)bitirim *********** *********** 30. Hamişimiz
arkadaşlar bitirim asıl adı özge olan arkadaşımız aslen Kayserili olup bir kız bebeği dünyaya gelmiş ama uzun süre yoğun bakımda yatmış ve 26 martta vefaat etmiş şu saat oldu resmen dağıldım çok üzüldüm çok ((((((((( benim facemde ekliydi ordan gördüm mekanı cennet olsun inşallah (((((((
30)bitirim *********** *********** 30. Hamişimiz
arkadaşlar bitirim asıl adı özge olan arkadaşımız aslen Kayserili olup bir kız bebeği dünyaya gelmiş ama uzun süre yoğun bakımda yatmış ve 26 martta vefaat etmiş şu saat oldu resmen dağıldım çok üzüldüm çok ((((((((( benim facemde ekliydi ordan gördüm mekanı cennet olsun inşallah (((((((
Iyiyim esesim sen nasıl içgüveysinden halice işte sende ne var ne yok hastaymışssın gecmiş olsun.