infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

cnm adet oncesi lekelenmede olabilir yerlesme kanamasi da olabilir...icini rahatlatmak icin kan tahlili yaptr tatlım

canım leke gelse bile en geç bugün olmam lazım dı anlamadım gitti off doktorda başından savar gibi geçiştirdi off... eşimi bekliyorum acile gitcez...

Iyi akşamlar kızlar ben geldim pek de iyi değilim bugün heteroskopi oldum çok zor oldu mahvoldum yani resmen çok kötüydü ama çok şükür bişey çıkmadı temiz rahim. Doktor git adetin 2. Günü gel dedi daha var adetime 3 hafta nasıl gelicek bu zaman bu aı tedavi de yapmadı ( Rabbim tez zamanda hatta bu ay hepimize hepimizeeeee hayırlı evlatlar versin inşallah bugün Meryem süresine de başladım Allahım kabul etbdualarımızı aminnn. Bu arada eses bat 30 Mart

geçmiş olsun.neden heteroskopi istendi senden?

Geçmiş olsun canim bnimde hastaligjm yeni geçti.bugün bnimde 11.günüm kan testi yaptircktim sirnaktayim bn bburadaki saglik ocagi yapmadi hastane de uzak öylece kaldi.ama hicbir belirti yok bnde ya.sende belirti var mi?
Normalde 14.gun adet olunmasi gerekmiyor mu ayyy inşallah da kirmizilarin gelmez canim ya.

Pes etmek yok tamam mi .guclu olmak zorundayiz napalim bizde bununla sınanacakmişiz.Allah hakimizda hayirlisini versin canım
Adet döneminde hep umutsuzum hep mutsuzum..ama gececek bikac gune canim cok sagol..evet güçlü ve sabırlı olmak zorundayız. ...

Insallah canim benim insallah Allah hepimiz n yuzunu guldursun.bizde bagiririz insallah bir gun dedigin gibi:)))

merhaba iki güdür pek giremiyorum hepimizin tükendiği zamanlar oluyoor hatta dibe vuruyoruuz sonra bi umut toparlanıyoruz.bizde anne olacağıız sadece sabıır

İnşallah canim okadar cok istiyorum ki anne olmayii...ALLAHIM BÜYÜK BIZI EVLATSIZ KOYMA YARABBIM.. (AMIN)

Canim beta hcg kanda gebelik testi yaptir emin ol öyle ic istersen..aklinda bişey kalmaz ozaman.

Ne demek canim benim kendime de söylüyorum sende soyle hep ASLA PES ETMEK YOK sloganimiz:)) :16 :
İnşallah sizlerin sayesinde daha güçlü olmayi öğreneceğim...en iyi birbirimizi buraya girersek anlarizz.bu yaşadıklarımiz hepimize tanidik duygularr...bir bakmisizki gebe olmusuzda gebe kıyafetleri bebek kiyafetleri soruyoruz birbirimize:)

Merhaba canim gecmis olsun.Allah kabul etsin canim

Insallahhhhhhh canim ne guzel soyledin ya .o günleri de görürüz insallah

catlatma ıgnesınden ne kadr sonra ılışki dedi doktorunuz kızlarrrr bı cevap bana bi cevappppp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…