infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

az önce kayınvalidemlerle ziyaretine gittik..:26:
torun torba sahibi bile olamadık dedi kardeşine ..

çookk üzüldüm .. elimde de ben mi yapmadım

Oyy kiyamam ben sana kuzum bosver takma sen.uzme kendini.kotu niyetle dememistir.Allah cok bekletmesin bizleri insallahhh

çookk üzüldüm .. Elimde de ben mi yapmadım

üzülme canım ya bizim elimizde değil kii bizi anlamıyorlarr ve anlmayacaklaar
Sen gereken neyse onu yapıyorsun takma kafana

elaaaam ********* ***** 3 mart beklemede
sndz *******
******* 3 mart beklemede
adzeynep *******
******* 3 mart beklemede
libran *******
******* 3 mart beklemede
berre *******
******* 4 mart beklemede
savha *******
******* 5 mart beklemede
hazel90 *******
******* 5 mart beklemede
bukili *******
******* 5 mart beklemede
keser84 *******
***** 5 mart beklemede

çookk üzüldüm .. elimde de ben mi yapmadım

canım benımmm uzulme bilinçli dememiştir laf olsun dıye konusur kadınlar bızde yapıyoruz bazen . takma salaa gıtsın anasını satıııııım

Bosveeeeeerrr sen yuvana bak tatljm kapini kapadjnmo bir sen bide kocisin kaliyor digerleri dis kapinin dis mandali oluyor takma insallah bigün alacan bebisjni tatlim bnmmm ...

anlamıyorum benim elimde olsa sabaha al cocuk dicem ..
napayım kardesinin 5 torunu varsa,intiharmı edeyimmm
eşim üzülme hayatım cahhill diyor ama üzüldümmmmmm

cok kırıldımm

hahahaaa mesajı okuyunca seslı gulmusum eşimde yanımda ''sen ordakı kadınlarla benden cok muhattap oluyon sanki bebeyı onlarla yapacan anasını satıım'' dıyo hahahahahahahaha
benjm kocam da bana ters ters bakiyo yatak odasjnda dami kadinlar diyor arkasjni döndü yatti kustu bjseycik olmaz daha adet gunume var ovulasyona kadar yumusar hahahaha 1:

cnm 5ten sonrasi gebelik ihtimali olabilir diyolar ama cok dusuk degil mi deger yada varsa gec dollenme mi sen oburgun bidaha tekrarla testi bence..

canım geçen hafta perşembe yaptırmıştım 0 dı .. bugün 5,32 çıktı anlamadım..

Bosveeeeeerrr sen yuvana bak tatljm kapini kapadjnmo bir sen bide kocisin kaliyor digerleri dis kapinin dis mandali oluyor takma insallah bigün alacan bebisjni tatlim bnmmm ...

canım benımmm uzulme bilinçli dememiştir laf olsun dıye konusur kadınlar bızde yapıyoruz bazen . takma salaa gıtsın anasını satıııııım

Canim benim cok haklisin ama uzme sen kendini hem daha yasin cok genc ben eminim yakinda olacak tatlim asma sen suratini

benjm kocam da bana ters ters bakiyo yatak odasjnda dami kadinlar diyor arkasjni döndü yatti kustu bjseycik olmaz daha adet gunume var ovulasyona kadar yumusar hahahaha 1:

gell bebeğim nolurr
artık milletin lafından bıktımmmmmmm

anlamıyorum benim elimde olsa sabaha al cocuk dicem ..
Napayım kardesinin 5 torunu varsa,intiharmı edeyimmm
Eşim üzülme hayatım cahhill diyor ama üzüldümmmmmm

üzülmemek elde değil benim kayınvalide kimden ne duysa sende yap diyo şu doktora git diyooo artık takmıyoruum eşin haklı cahil oldukları için diyo lar sanki çoçuk yapmak bizim elimizde

hahahahahaahhaaa aman kussun bosver daha vakıt varmıs dınlenmıs olur hem hahaha :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…