- 5 Temmuz 2013
- 2.045
- 156
catlatma ıgnesınden ne kadr sonra ılışki dedi doktorunuz kızlarrrr bı cevap bana bi cevappppp
genelde ertesi gun cnmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
catlatma ıgnesınden ne kadr sonra ılışki dedi doktorunuz kızlarrrr bı cevap bana bi cevappppp
genelde ertesi gun cnmmm
ınsallah 5. hamiş hepimiz oluruz:):)
he tmmdır bana da ole dedı doktorumda 36. saat dıyo bıde kızlar saatmı sayıım ben anasını satıım ayyy cok heyecanlandım bı an ben yaaa hahahaaa
doktorun ne dediyse onu yap bacimmmm kocani cagir kos saat doldu diye hahaha
Canim beta hcg kanda gebelik testi yaptir emin ol öyle ic istersen..aklinda bişey kalmaz ozaman.
genelde ertesi gun cnmmm
naptin gittin mi cnmmmmmmm
Disanurcum seninde cok olmus yaaa ben 2 defa asikama oldum tutmadi devlet hastanesinde sonra ozele gittim dr dediki tamamen kafada bitireceksin h3r seyi ona baglamicaksin oluruna birak stres yapma dedi ama olmuyo iste sorun yok esimdede bendede bakalim bu ay regl olduumu dr gidecegim tekrardan dr cok iyimis arkadas gitmis 3 ayda hamile kalmis 6 senelim evliymis kiz suan 2 aylik ikizleri var birisi kiz birisi erkek kim hamile kalamiuosa sole beni g3lsinler demis devlet hastanesiymis cnm kadin dogum uzerine bakalim hayirlisi allahtan tabiki
Aminn düşünsenize herkez bu ay sirayla hamile olduğunu yazsa bütün hamiş anneler hayirlisiyla yavrularina kavuşsun inşallah
sevgili k.k. arkadaslarım bugun son ızlemıme gıttım 19x16 mm bı yumosum var catlatma ignemi oldum yarın ılıskı dedı doktroum . bu ay ilk klomenim . haftayada kontrole cagırdı. DUALARIMIZI EKSİK ETMEYELİM BİRBİRİMİZDEN LÜTFEN . EN GÜZEL İLACIMIZ DUA :))))) RABBİM HEPİMİZE HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN İNŞALLAHHHHHHH BANA DA DUA EDİNNNN SAOLUNNNNNNN :)))))))
aminnnn canım hepimize inşallaahhhhh
selam kızlarrr Allah hepimizin yüzünü gldrür inş . bende serophene kullnıyorum 2. ayımdayım. beklemek cok zor ama Rabbim ne dilerse Allah kimsenn kucagını boş bırakmasın
Kadin demiski ALLAHIM eger dogacak cocugu bu cocuklardan üstün tutacaksam nasip etme demisss.bunu soyleyen kadin 15yil cocugu olmamis...dusun ya baskasinin cocugu icin kendi cocugundan vazgeçmiş.
kızlar selamm
36.günde yani bu sabah itibariyle regl oldum.yarına randevumu aldım doktor için.akşam iş çıkışı da hormon tahlillerimi verdim yarın sabahtan sonuçlanacak.
eses,
yeni BAT 5 nisan
Iyi akşamlar kızlar ben geldim pek de iyi değilim bugün heteroskopi oldum çok zor oldu mahvoldum yani resmen çok kötüydü ama çok şükür bişey çıkmadı temiz rahim. Doktor git adetin 2. Günü gel dedi daha var adetime 3 hafta nasıl gelicek bu zaman bu aı tedavi de yapmadı ( Rabbim tez zamanda hatta bu ay hepimize hepimizeeeee hayırlı evlatlar versin inşallah bugün Meryem süresine de başladım Allahım kabul etbdualarımızı aminnn. Bu arada eses bat 30 Mart
canım gittim aradım daha çıkmamaış sonuç.. 15 dakka sonra arayın dedi bakalım hayırlısı..
Aminn düşünsenize herkez bu ay sirayla hamile olduğunu yazsa bütün hamiş anneler hayirlisiyla yavrularina kavuşsun inşallah
canım gittim aradım daha çıkmamaış sonuç.. 15 dakka sonra arayın dedi bakalım hayırlısı..
hahahaaa mesajı okuyunca seslı gulmusum eşimde yanımda ''sen ordakı kadınlarla benden cok muhattap oluyon sanki bebeyı onlarla yapacan anasını satıım'' dıyo hahahahahahahaha
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
sevgili k.k. arkadaslarım bugun son ızlemıme gıttım 19x16 mm bı yumosum var catlatma ignemi oldum yarın ılıskı dedı doktroum . bu ay ilk klomenim . haftayada kontrole cagırdı. DUALARIMIZI EKSİK ETMEYELİM BİRBİRİMİZDEN LÜTFEN . EN GÜZEL İLACIMIZ DUA :))))) RABBİM HEPİMİZE HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN İNŞALLAHHHHHHH BANA DA DUA EDİNNNN SAOLUNNNNNNN :)))))))
Dualarimiz seninle canim.gelsin hayirlisiyla bebisin insallah
Of ya senin isinde cok zorRabbim yardim etsin sana.ben meryem suresi okuyorum canım sanada dua ediyorum ve isteyen herkese.Allah dualarimizi kabul etsin.
Valla ya ne guzel olur herkes sirayla olsa
kızlar sonuç 5,37 çıkmış ..adet günüm normalde yarın ama akıntım var kahverengi..
hahahaaa mesajı okuyunca seslı gulmusum eşimde yanımda ''sen ordakı kadınlarla benden cok muhattap oluyon sanki bebeyı onlarla yapacan anasını satıım'' dıyo hahahahahahahaha