infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

doktorun ne dediyse onu yap bacimmmm :21: kocani cagir kos saat doldu diye hahaha:KK1: :KK1:

hahahaaa mesajı okuyunca seslı gulmusum eşimde yanımda ''sen ordakı kadınlarla benden cok muhattap oluyon sanki bebeyı onlarla yapacan anasını satıım'' dıyo hahahahahahahaha

Canim beta hcg kanda gebelik testi yaptir emin ol öyle ic istersen..aklinda bişey kalmaz ozaman.

doktorun seni muayne ettimi yada durumdan haberi varmi yoksa arayip bir konuş.varsada biliyordur yoksa verirmi kafani bulandirma hiç sen

Disanurcum seninde cok olmus yaaa ben 2 defa asikama oldum tutmadi devlet hastanesinde sonra ozele gittim dr dediki tamamen kafada bitireceksin h3r seyi ona baglamicaksin oluruna birak stres yapma dedi ama olmuyo iste sorun yok esimdede bendede bakalim bu ay regl olduumu dr gidecegim tekrardan dr cok iyimis arkadas gitmis 3 ayda hamile kalmis 6 senelim evliymis kiz suan 2 aylik ikizleri var birisi kiz birisi erkek kim hamile kalamiuosa sole beni g3lsinler demis devlet hastanesiymis cnm kadin dogum uzerine bakalim hayirlisi allahtan tabiki

Şimdiben beş aşilama bir tüp bebek oldum.tüp bebek tuttu sadece oda alindi.bilinmeyen infertilite benim ama çok düzenli ilişkim yok benim ondanda olabilir.sen nerde yaşiyorsun doktor hangi hastanedeymiş. kizlarada söylesek ben ist burdaysa giderim.ben aşilamalarimi devlette tüp bebeğimi özelde yaptirdim.doktorum suzan gençsoydu duydunmu bilmiyorum ama bize bilgi veriirmisin ?:21:bp

sevgili k.k. arkadaslarım bugun son ızlemıme gıttım 19x16 mm bı yumosum var catlatma ignemi oldum yarın ılıskı dedı doktroum . bu ay ilk klomenim . haftayada kontrole cagırdı. DUALARIMIZI EKSİK ETMEYELİM BİRBİRİMİZDEN LÜTFEN . EN GÜZEL İLACIMIZ DUA :))))) RABBİM HEPİMİZE HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN İNŞALLAHHHHHHH BANA DA DUA EDİNNNN SAOLUNNNNNNN :)))))))

aminnnn canım hepimize inşallaahhhhh

ben toplu dua edıorum,rabbım evlat hasretıyle yananlara ver aminn

selam kızlarrr Allah hepimizin yüzünü gldrür inş . bende serophene kullnıyorum 2. ayımdayım. beklemek cok zor ama Rabbim ne dilerse Allah kimsenn kucagını boş bırakmasın

amiiinnnnn :KK16:

Kadin demiski ALLAHIM eger dogacak cocugu bu cocuklardan üstün tutacaksam nasip etme demisss.bunu soyleyen kadin 15yil cocugu olmamis...dusun ya baskasinin cocugu icin kendi cocugundan vazgeçmiş.

ooo 45 yasında ve 15.cocuk mu, fabrikaa mübarekkk :KK9:
kızlar selamm

36.günde yani bu sabah itibariyle regl oldum.yarına randevumu aldım doktor için.akşam iş çıkışı da hormon tahlillerimi verdim yarın sabahtan sonuçlanacak.

eses,

yeni BAT 5 nisan

Iyi akşamlar kızlar ben geldim pek de iyi değilim bugün heteroskopi oldum çok zor oldu mahvoldum yani resmen çok kötüydü ama çok şükür bişey çıkmadı temiz rahim. Doktor git adetin 2. Günü gel dedi daha var adetime 3 hafta nasıl gelicek bu zaman bu aı tedavi de yapmadı :KK43:( Rabbim tez zamanda hatta bu ay hepimize hepimizeeeee hayırlı evlatlar versin inşallah bugün Meryem süresine de başladım Allahım kabul etbdualarımızı aminnn. Bu arada eses bat 30 Mart

catlatma ıgnesınden ne kadr sonra ılışki dedi doktorunuz kızlarrrr bı cevap bana bi cevappppp

canım gittim aradım daha çıkmamaış sonuç.. 15 dakka sonra arayın dedi bakalım hayırlısı..

catlatma iğnesinden sonra 36. saat,
ve gün asırı iliski cnm degerlendir...
Bat ları yazanları eklicem kızlarrr

kızlar sonuç 5,37 çıkmış ..adet günüm normalde yarın ama akıntım var kahverengi..

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn :KK16:

sevgili k.k. arkadaslarım bugun son ızlemıme gıttım 19x16 mm bı yumosum var catlatma ignemi oldum yarın ılıskı dedı doktroum . bu ay ilk klomenim . haftayada kontrole cagırdı. DUALARIMIZI EKSİK ETMEYELİM BİRBİRİMİZDEN LÜTFEN . EN GÜZEL İLACIMIZ DUA :))))) RABBİM HEPİMİZE HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN İNŞALLAHHHHHHH BANA DA DUA EDİNNNN SAOLUNNNNNNN :)))))))

Dualarimiz seninle canim.gelsin hayirlisiyla bebisin insallah :KK16:

Of ya senin isinde cok zor:KK43:Rabbim yardim etsin sana.ben meryem suresi okuyorum canım sanada dua ediyorum ve isteyen herkese.Allah dualarimizi kabul etsin.

Valla ya ne guzel olur herkes sirayla olsa :KK16: :KK16: :KK16: :KK16:

:KK16::KK16::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK39::KK39::KK39::KK39::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK6::KK6::KK6::KK6:

az önce kayınvalidemlerle ziyaretine gittik..:26:
torun torba sahibi bile olamadık dedi kardeşine ..
:KK5::KK5:
çookk üzüldüm .. elimde de ben mi yapmadım :KK14::KK14:

X