infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Allah razi olsun canim benimmm ben adet oldum 10gun erken. Benim yerime okuyolar sagolsunlar....bak gecen haftada bir teyze geldi torunu var..48 yasinda teyze.karni kocaman. Sakasina hamilemisin dedik..teyze kimseye soylememis bitek eşi biliyomus 8aylik hamileymis. 15.gebeligi..yikildim o an..

Yuh artik inanmıyorum 15 mi.Allahim bizede nasip et birtanecik.uzme sen kendini tamam:KK43:

selam kızlarrr Allah hepimizin yüzünü gldrür inş . bende serophene kullnıyorum 2. ayımdayım. beklemek cok zor ama Rabbim ne dilerse Allah kimsenn kucagını boş bırakmasın

sevgili k.k. arkadaslarım bugun son ızlemıme gıttım 19x16 mm bı yumosum var catlatma ignemi oldum yarın ılıskı dedı doktroum . bu ay ilk klomenim . haftayada kontrole cagırdı. DUALARIMIZI EKSİK ETMEYELİM BİRBİRİMİZDEN LÜTFEN . EN GÜZEL İLACIMIZ DUA :))))) RABBİM HEPİMİZE HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN İNŞALLAHHHHHHH BANA DA DUA EDİNNNN SAOLUNNNNNNN :)))))))

hoş geldin tatlımm harika yaa yumoşunn çok güzel gelişmiş cnm..çtltma iğnesini kaçta vuruldun cnm 36 saatte ılıskıye grmeyı ıhmal etme bol bol çalış inşallah hakkında hayırlısı olurrr :KK16:

ben test yaptırdım bugün.0.500 negatif çıktı.adetim geldiğinde tarih vericem:KK33::KK33::KK33:

yaaaaaaaaaaa :KK50: çok üzüldüm cnm yaa :KK50: kusurumada bakma bugünden beri ısrar ettim durdum sanaaa keşkee pozitif olsaydı sonuççççç :106::106::106:

Yuh artik inanmıyorum 15 mi.Allahim bizede nasip et birtanecik.uzme sen kendini tamam:KK43:

Amin canimm hayirliysa hepimize nasip olur insallah tatlım. .bende ne hikayeler var bir bilsennn.cok güzel bir hikayemde varrr.anlatayim mii.
Bizim orda bir gebe vardi 3.gebeligiydi..sezeryana girdi anneyi kaybettik bebek saglikliydi..2ay gecti baska biyerden bu 3cocuga anne getirdiler.kadin daha once evlenmis 15yil cocugu olmamış. Tup bebek falan da tutmamis.bosanmislar.kadin bu cicuklara ve bebege anne olarak geldi..neyse bebek 6aylik oldu.kadin nasil olsa gebe kalamiyorum diye korunmamis.bir baktikki kadin hamile...bu bir mucizeydi 15yil cocugu olmamis bosanmis.simdi hamile 7aylik falan suan..3cocuga anne olarak geldi kendi hamile kaldiiiii...

hoş geldin tatlımm harika yaa yumoşunn çok güzel gelişmiş cnm..çtltma iğnesini kaçta vuruldun cnm 36 saatte ılıskıye grmeyı ıhmal etme bol bol çalış inşallah hakkında hayırlısı olurrr :KK16:

yaaaaaaaaaaa :KK50: çok üzüldüm cnm yaa :KK50: kusurumada bakma bugünden beri ısrar ettim durdum sanaaa keşkee pozitif olsaydı sonuççççç :106::106::106:

yok tatlım ne kusuru eşim rahat bırakmadı bende test yaptırdım rahatladım:KK76::KK76::KK76:

Bizim orda bir gebe vardi 3.gebeligiydi..sezeryana girdi anneyi kaybettik bebek saglikliydi..2ay gecti baska biyerden bu 3cocuga anne getirdiler.kadin daha once evlenmis 15yil cocugu olmamış. Tup bebek falan da tutmamis.bosanmislar.kadin bu cicuklara ve bebege anne olarak geldi..neyse bebek 6aylik oldu.kadin nasil olsa gebe kalamiyorum diye korunmamis.bir baktikki kadin hamile...bu bir mucizeydi 15yil cocugu olmamis bosanmis.simdi hamile 7aylik falan suan..3cocuga anne olarak geldi kendi hamile kaldiiiii...

Inanıyorum ya nasıl bir şeydir bu .Boşanmalar olmadin bu yuzden :KK43: kadina hem sevindim hem uzuldum.ama anneligi tatmis ne mutlu ona

Inanıyorum ya nasıl bir şeydir bu .Boşanmalar olmadin bu yuzden :KK43: kadina hem sevindim hem uzuldum.ama anneligi tatmis ne mutlu ona
Kadin demiski ALLAHIM eger dogacak cocugu bu cocuklardan üstün tutacaksam nasip etme demisss.bunu soyleyen kadin 15yil cocugu olmamis...dusun ya baskasinin cocugu icin kendi cocugundan vazgeçmiş.

Kadin demiski ALLAHIM eger dogacak cocugu bu cocuklardan üstün tutacaksam nasip etme demisss.bunu soyleyen kadin 15yil cocugu olmamis...dusun ya baskasinin cocugu icin kendi cocugundan vazgeçmiş.

Ne iyi yürekli kadinmis Allah gonlune gore vermis .Allah bizleride sevindirsin canim benim insallah

Amin canimmm inşallah hepimize nasip olur hayirlisiyla...gücüm tukeniyorr:KK43:

merhaba iki güdür pek giremiyorum hepimizin tükendiği zamanlar oluyoor hatta dibe vuruyoruuz sonra bi umut toparlanıyoruz.bizde anne olacağıız sadece sabıır:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Kizlar yumurtalarim toplandi bu gun 4 tane elde ettiler yarin arayacaklar haber verecekler. Simdi yatiyorum agrim var. Herkes icin dua ediyorum ne olur sizler de dua edin...

Kizlar yumurtalarim toplandi bu gun 4 tane elde ettiler yarin arayacaklar haber verecekler. Simdi yatiyorum agrim var. Herkes icin dua ediyorum ne olur sizler de dua edin...

Rabbim yardıcın olsun canım inşallah hepsi döllenir yarın güzel haberler alırsııın:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

kızlar merhabalar nasılsınız?? size birşey danışmak istiyorum benim adet günüm yarındı ama pazar gece bende leke şeklnde kan geldi dün ve bugün de devam etti bende adet başlar dye doktora gittim bahsettim sorun olmaz dedi bana klomen verdi ama ben cesaret edip içemedim napmalıyım sizce..bi arkadaşa sordum ya bebek varsa o gelen yerleşme kanamasıysa dedi aklımı iice karıştırdı ama belimde ağrıyor adet olcakmışım gibi..

ne demek canım ,bildiğin gibi bende sizlerle konuşunca iyi geliyor.2 gün kaldı benimde ama test negatif cıktığı için umutlu değilim aslında da ama işte insan psikolojisi acaba mı demeden edemiyor gerçeği bilsede :KK43:

Cok haklisin cnm her ay bu acabalar yedi bitirdi bizi :18: ne zaman çığlık atıp hamileyizzzzz dersek o zaman kurtulacaz rabbim tez zamanda beni, seni ce tum evlat isteyenlerjn yuzunu guldurur insallah benim de son 5gun insallah kirmizilari gormem :KK14: :18: daha doğrusu gormeyiz....

kızlar merhabalar nasılsınız?? size birşey danışmak istiyorum benim adet günüm yarındı ama pazar gece bende leke şeklnde kan geldi dün ve bugün de devam etti bende adet başlar dye doktora gittim bahsettim sorun olmaz dedi bana klomen verdi ama ben cesaret edip içemedim napmalıyım sizce..bi arkadaşa sordum ya bebek varsa o gelen yerleşme kanamasıysa dedi aklımı iice karıştırdı ama belimde ağrıyor adet olcakmışım gibi..
cnm adet oncesi lekelenmede olabilir yerlesme kanamasi da olabilir...icini rahatlatmak icin kan tahlili yaptr tatlım

kızlar selamm

36.günde yani bu sabah itibariyle regl oldum.yarına randevumu aldım doktor için.akşam iş çıkışı da hormon tahlillerimi verdim yarın sabahtan sonuçlanacak.

eses,

yeni BAT 5 nisan

X