- 6 Temmuz 2014
- 1.431
- 2.241
- 128
Bunlarida düşünüyorum tabi çok doğru diyon canim ama beklemek çok zor.. bizde karsilariz sukur ama burdan merkeze git gel 1 buçuk 2 bini bulcak bilmiyorum diyorum ya baya kafam karıştı acaba diyorum 3 sene dolsun eğer olmassa direk tüp bebek yapayım.. neşe bakalım zman ne göstercek bu ay adet olayım dk degismeyi düşünüyorum benim esimde problem yok şükür dk umutlu ileri hız falan gayet normal zaten bu yüzden aşılama dan çok umutluyum ama nasip tabi rabbim bekletmeden versin mucizelerimiziCanim bence ara ver bekle yasini hatrlamiyorum ama asilama zaten iliskiden farksiz bi durum sperm harektsizliginde dusunulebilir bizim oyle olmasina ragmen 2 asilama sonucsuz.. biz 3 bucuk yillik evliyiz korunmayi birakali 2 bucuk yili gecio artik ama tupu bile daha kesin su zamn dusunurum diyemiyorum cok sukur maddi olarak karsilariz ama ne bilim cekiniyorum kendilignden olsun istiyorum.. bnce bekle biraz bnde 3 aydr fln butun ilaclari dr u kestim ..yiliniz dolsna kadar inslh olur..olmzsada yilinz dolunca pespese asilama gerkrse tup denrsin..hem maddi hem manevi daha iyu olur bence..esime karsi fln bunlari aklina sokma bile