- 10 Ekim 2014
- 1.252
- 2.704
- 208
- 40
Dilerim tez vakitte nasip etsin inşallah bitanem valla hepiniz namazimda duamdasinizgelmeyesice geldi gelmek üzere offffffff
ben ne zaman anne olacağımmmmmmmm
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dilerim tez vakitte nasip etsin inşallah bitanem valla hepiniz namazimda duamdasinizgelmeyesice geldi gelmek üzere offffffff
ben ne zaman anne olacağımmmmmmmm
![]()
Buralardayım kuzucum gece ve sabah bulantısı başladı sabırla bekliyorum sen nasılsın kuzucuum
Dilerim tez vakitte nasip etsin inşallah bitanem valla hepiniz namazimda duamdasiniz
Amin kıscem inşaallah. Maşallah iyi yapmışsın daha güzel rabbim dualarını duysun hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahmasallah cnm benim , sagsalim al insallah ..
dualarını esirgeme .. benimde geldi gelmek üzere,belim kopuyo
evde avara durmaktansa kuran kursuna basladım 2 gündür güzel vakit geçiyor![]()
Amin kıscem inşaallah. Maşallah iyi yapmışsın daha güzel rabbim dualarını duysun hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Zor Anlar anca biz anlıyoruz yaşadığımız hiç kolay değil zor çok yipraticiAllah razi olsun insallah cnm cok saoll ..
bende hepimize dua ediyorum her zmn ..![]()
Zor Anlar anca biz anlıyoruz yaşadığımız hiç kolay değil zor çok yipratici
Ben kaçıyorum şimdilik abdest alayım da yatsiyi kilayim uyku bulantı bastirmadan kiscem duamdasiniz rabbim ol desin inşaallah öpüyorum seni bissürüamin bitanem insallah cok saolll
![]()
Ben kaçıyorum şimdilik abdest alayım da yatsiyi kilayim uyku bulantı bastirmadan kiscem duamdasiniz rabbim ol desin inşaallah öpüyorum seni bissürü
IYIM ESESIM BIRAZ KAFAM KARISIK TUP BEBEK ICIN DOSYA ALDIM ICIMDEN BI SES YAPMA TESTLERI GONDERME DIYOR BI SESTE GIT OLSAYDI OLURDU 5 YILDIR YAPCAK BISEY KALMADI DIYOR NE YAPSAM BILEMIYOM. SEN NASILSIN CNM ????nasılsın cnm![]()
sağol canım çok iyyim çok şükür oğlum iyileşti ya sen nasılsıncok sükür abla gecmis olsun cok sevindim nasılsın![]()
Ahhhh ahhh bi de bana sor YaseminBen ne zaman anne olcam ya![]()
Çok zor canım elimizden bişey gelmemesi çok zorAhhhh ahhh bi de bana sor Yasemin![]()
Oglusum olcakmis Allahim izniyle canim :)İnşallah canım benim neymiş cinsiyeti minnoşun
Çok teşekkür ederim canım inşallahCanım benim ben LH testi kullanmadım netten yumurtlama tarihi hesapladım ilginc olan bu ay yumurtlamadım sanmıştım akıntım azdı hayırlısı bu ay olmassa öbür ay olur küre devam ederim diye düşünmüştüm, bende klomen çatlatma iğneleri hepsini olmuştum aa sonuc alamamıştım doktorlara gitmekten yorulmuştum inanarak ve aksatmadan kürleri uygula sende eşinde inş. Dah fazla yıpranmadan güzel haber alırsın :)))
SORMA CANIM YA ev aldık yeni bina şebeke yok olmadığı için net alamıyoruz çok sıkılıyorum özledim sizleribenimde kapıda nerdeyse geldi gelmek üzere offf ..
net neden yok kıscemmm ..![]()
3 mart kuzucum ahhh o bel ağrılarıcnm bat ne zmn senin ?
benimde geldi gelmek üzere,belim kopuyo![]()