- 17 Mart 2013
- 678
- 77
14.gün belli olur demislerdi banaa
Esescim test negatifti ama iste umut insani alip götürüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
14.gün belli olur demislerdi banaa
Esescim test negatifti ama iste umut insani alip götürüyor
bugünmü yaptın canımmmm
dilerim hamissindirrrrrrrrrr
Yok tatlim yumurtlamadan 10gun sonra yaptim negatifti.bat a son 2 gun gecmek bilmedi
haydi güzel haberlerini beklioruzzzzzzz
Insallah canimda umudum yok benim.hic belirti yok cunku
Meral selam canim bisey soracaktim sana yazdim ama kimse gormedi yumurtlamadan 10gun sonra idrarda sonuç çıkar demi?
insallah dua et bol bol
Canimmm adim emel benim:) adetin 1hafta gecince cikiyo cogunlukla.ama kanda adetin1gun bile gecse cikar tatlim.
kızlar siz sohbete devam edin
ben bi hasta ziyaretine gidip geliyorumm
Canimmm adim emel benim:) adetin 1hafta gecince cikiyo cogunlukla.ama kanda adetin1gun bile gecse cikar tatlim.
Rabbim hayırlısından evlatlar nasip eyleeee ...
Sen nasılsın bu arada canım
sevgili k.k. arkadaslarım bugun son ızlemıme gıttım 19x16 mm bı yumosum var catlatma ignemi oldum yarın ılıskı dedı doktroum . bu ay ilk klomenim . haftayada kontrole cagırdı. DUALARIMIZI EKSİK ETMEYELİM BİRBİRİMİZDEN LÜTFEN . EN GÜZEL İLACIMIZ DUA :))))) RABBİM HEPİMİZE HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN İNŞALLAHHHHHHH BANA DA DUA EDİNNNN SAOLUNNNNNNN :)))))))
Evet canimmm erken yapmissin burdan herkese söylüyorum kizlar 1hafta geçmeden idrarda yapmayinnnn.bosuna uzulursunuzzz..en garantisi adet gununuzde olmazsaniz kanda baktirinn....bu arada istedigini sorabilirsin canim benim..ben bir agliyorum bir gülüyorum ne yaptigim belli degill maalesef. .2gunde 2gebe kaydettim is yerinde.birisi 6ay once dogum yapmisti.simdi 2.ye hamile daha 20 yasinda...digeride 3 çocuğu var 4.hamile..tabi bu testleri yapipta 2cizgiyi gorunce bendeki buruklugu dusun artik..
Allah razi olsun canim benimmm ben adet oldum 10gun erken. Benim yerime okuyolar sagolsunlar....bak gecen haftada bir teyze geldi torunu var..48 yasinda teyze.karni kocaman. Sakasina hamilemisin dedik..teyze kimseye soylememis bitek eşi biliyomus 8aylik hamileymis. 15.gebeligi..yikildim o an..Of ya senin isinde cok zorRabbim yardim etsin sana.ben meryem suresi okuyorum canım sanada dua ediyorum ve isteyen herkese.Allah dualarimizi kabul etsin.
Dualarimiz seninle canim.gelsin hayirlisiyla bebisin insallah