- 22 Kasım 2014
- 2.135
- 3.203
Evt cnm urolojiye gtmesi lazm.hic gtmedi.bn gttm bi kez kadn doguma.
Canim yuzune gulsen , hayatim ama gitmezsek derdimize care bulamayiz sen ya da ben farketmez insanlik hali hersey gelebilir basimiza ,kimseye demeden gidelim aramizda kalsin bir gidelim dr a care arayalim falan desen? Bazi erkekler gururuna yediremiyor,bende nasil sorun olur diye.. ama allahin hikmeti. Kadin/erkek farketmez. Cozum odakli olmak lazim. Yaş gecince 40 takla atsan yine olmuyor. Insallah esin yumusar da bi an once tedaviye baslarsiniz canim.. cok zor bir durum gercekten, yaninda oldugunu konunun aranizda kalacagini hissettir ona. Benim esim de modern gorusludur, fikirlerinde esnektir, cok okuyup arastirir.. bizde de hersey iyi morfoloji 1. Esim bile kabul etmiyor,yediremiyor kendine bu durumu. Bana da belli etmemeye calisiyor gerci. Ama ama benim sayim,hareketliligim cok iyi arasindan 1 tane sagliklisi bile yeter diyor. Ama mecburen geliyor istese de istemese de bizim sorunumuz bu. Dillendirmiyoruz,sorun ikimizde deyip geciyoruz.. kayinwalidem gecenlerde oglum sende ne sorunu olabilir aslan gibisin,fitsin,sagliklisin dedi. O bile konduramiyor oyuzden yuzune gul, tek sen degilsin de.. bi kac bilgi paylasimi yap,olumlu seyler konus ve paylas canim. Insallah duzelir.. sonucta tek kisi yapmayacak bu cocugu,onun da istemesi cabalamasi lazim.. insallah yumusar, fikri degisir..