- 5 Mart 2014
- 1.463
- 1.146
- 32
Olabilir canım bende bu ay cekindim sadece göğsüm fena benimde kasikta bişi yokgöğüslerime dokunamıyorum cak acıyor. kasıklarım fena. hsg den dolayımı acaba böyleyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir canım bende bu ay cekindim sadece göğsüm fena benimde kasikta bişi yokgöğüslerime dokunamıyorum cak acıyor. kasıklarım fena. hsg den dolayımı acaba böyleyim
hoşgeldin canım iyiz sen nasılsınSelam canlar nasılsınız uzun zamandır yoktum umarım herşey yolundadır
İyiyim canım bu aralar giremiyorum pek foruma sen nasılsın nasıl gidiyo :)tm cnm nasılsın :)
Olabilir canım bende bu ay cekindim sadece göğsüm fena benimde kasikta bişi yok
Kırmızılarlayım CnmCnmİyiyim canım bu aralar giremiyorum pek foruma sen nasılsın nasıl gidiyo :)
Selam canlar nasılsınız uzun zamandır yoktum umarım herşey yolundadır
Ahhh kuzumı bi bilsemmmahhh ahhh ne olacak bu halimizz esocann
eses nasılsınAhhh kuzumı bi bilsemmm
Allahım hayırlısından bizlerden versin
Sağol Cnm sen nasılsıneses nasılsın
Hu hu kimse yok mu hu hu
Canım benimm iyi düşün iyi olsun olacak inşallah allahın izniyle stres yapma diyicem ama biliyom insanın elinde olmuyo kendinde olan her değişikliği ona yoruyo acaba tuttumu tutmadımı inşallah olur canım inş sen hayır haberler alırsın ve umut olursun bizee canım benimSLM KIZLAR KIMSE YOKMU? ASILAMANIN 3.GUNU BUGUN FAKAT BEN HIC BATMA FALAN HISSETMIYORUM DIGERINDE HISSEDIYORDUM OLMADI ACABA TAM TERSIMI OLUCAK BATMIYINCAMI TUTUCAK YA BIR MUCIZE OLSUN ISTIYORUM AMA NERDE BENDE O SANSSSSSSS........