- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Örf birsenimm benimde kapıda..esescimmm benım kırmızılar geldı bugun yenı bat 20 şubat
30 haniş cnm..Slm kizlar baya ara oldu varmi guzel haberler..
Gecti hemde ilk defaaaaa 5 gun gecti 5. Gun regl oldum kesin hamileyim dedik esimle ama patladik.. ilk defa bu duyguyu yasadim..inandim..kismett..bklm subtin 4-5 bekliom canm30 haniş cnm..
Sen ne yaptın bat gecti sanırım
cok zor bir durum ya bende yasamistim hemde 10 gun gecikti 11. gun kirmizilar beni deli etti dilimi yuttum .ALLAHIM YARDIMCIMIZ OLSUN...Gecti hemde ilk defaaaaa 5 gun gecti 5. Gun regl oldum kesin hamileyim dedik esimle ama patladik.. ilk defa bu duyguyu yasadim..inandim..kismett..bklm subtin 4-5 bekliom canm
a.selam canım nasılsınSlm kizlar baya ara oldu varmi guzel haberler..
korkularım ve rüyalarım devam ediyor canım yarın psikiyatriste gideceğim kadındoğmada görenceğim vakit olursa 7 aralıkta kanamam olmuştu en son bakalım rahim duvarım toparlanmışmı yumurtalık ne durumda gebelik testi yaptırırm birde umudum yok ama yinede yaptırırm sen napıyosuntweety nasılsın canım
korkularım ve rüyalarım devam ediyor canım yarın psikiyatriste gideceğim kadındoğmada görenceğim vakit olursa 7 aralıkta kanamam olmuştu en son bakalım rahim duvarım toparlanmışmı yumurtalık ne durumda gebelik testi yaptırırm birde umudum yok ama yinede yaptırırm sen napıyosun
canım kimyasal gebelik olmuştu ya onun kanamasıydı 10 gün sürmüştü kanama ondan sonra kanama olmadı 1 hafta önce şeffaf akıntıyla karışık açıkkırmızı leke geldi çok azbende iiyim canım sğl psikyatrise gitmeyle iyi yapıyosun 7 aralıkdan sonra adet olmadın mı aa belkide hamilesindir bebişin sana süpriz yapar ne güzel olur
benmki de 2 şubat bakalım..dua ediyorm hep allah isteyen herkese nasip etsn anneliği
aminn. hsg den sonra korunmadık bu ay. Rabbim pişman etmesin inşallah. hayırlısıyla nasip etsin inş..
Aynen biz de bu ay çektrdk hgs ve korunmadk..hgsden sonra gebelik oranı artıyor diyorlar inş bizim de öyle olur
Benm de tüplerim açık çok şükür internetten okudm hsg sonrası ilk 6 ay gebelik oranı artıyor yazıyorama coğu kişi gebe kalmıyormus. peki senin tüpler acıkmıydı?? benimki açık cıktı. yani gebelik oluşmayabilir diye düşünüyorum.değişen bişey olmadı. tupler tıkanık olsaydı hsg ile acıldı derdim biraz ümidim olurdu. ama ne biliyim..