Selam tatlim.. bende yumurtlama problemi vardi,ilacla buyup catliyor. Tuplerim de acik,film temiz. Ama esimden kaynaklakli sekil morfoloji bozuklugu oldugu icin normal yolla hamile kalman imkansiz dedi dr. Istersen esinin tahlil_test sonuclarini da tekrar gozden gecirin.. minikleriniz sizinle olsun insallah...ama coğu kişi gebe kalmıyormus. peki senin tüpler acıkmıydı?? benimki açık cıktı. yani gebelik oluşmayabilir diye düşünüyorum.değişen bişey olmadı. tupler tıkanık olsaydı hsg ile acıldı derdim biraz ümidim olurdu. ama ne biliyim..
gecen ay eşimede bakıldı. degerleri normal çıktı.Selam tatlim.. bende yumurtlama problemi vardi,ilacla buyup catliyor. Tuplerim de acik,film temiz. Ama esimden kaynaklakli sekil morfoloji bozuklugu oldugu icin normal yolla hamile kalman imkansiz dedi dr. Istersen esinin tahlil_test sonuclarini da tekrar gozden gecirin.. minikleriniz sizinle olsun insallah...
Benm de tüplerim açık çok şükür internetten okudm hsg sonrası ilk 6 ay gebelik oranı artıyor yazıyor
Canim o zaman ikinizde de problem yoksa, hsg cekildikten sonra normal yolla hamile kalman cok yuksek.. sanirim sizinki sebepsiz infertilite. Yasiniz gencse ,yeni ewliysen bikac ay daha bekle yada vakit kaybetmek istemiyorsan sana uygun olan bir tedaviye basla. Bol şansss dilerim canimgecen ay eşimede bakıldı. degerleri normal çıktı.
Canim o zaman ikinizde de problem yoksa, hsg cekildikten sonra normal yolla hamile kalman cok yuksek.. sanirim sizinki sebepsiz infertilite. Yasiniz gencse ,yeni ewliysen bikac ay daha bekle yada vakit kaybetmek istemiyorsan sana uygun olan bir tedaviye basla. Bol şansss dilerim canim
Aynı durumdayız canım tek farkimiz biz 19 aydir bekliyoruz16 aylık evliyiz. 12 aydır korunmuyoruz. yumurtlama takibi testler klomen tedavisi hsg falan hepsi oldu. eşimde varikosel yok spermiyogramı normal. gerisi Allah'a kaldı. rabbim hayırlısından nasip etsin inş
Aynı durumdayız canım tek farkimiz biz 19 aydir bekliyoruz
bu ay hsg cektirdim. adetimede 9 gün var ve inanılmaz agrım var yaaa.. hsg nin etkisiylemi bu agrılar acaba yaaaa
Benimde 1 hafta var ama öyle agrim falan yok bakalım nolcakbu ay hsg cektirdim. adetimede 9 gün var ve inanılmaz agrım var yaaa.. hsg nin etkisiylemi bu agrılar acaba yaaaa
Benimde 1 hafta var ama öyle agrim falan yok bakalım nolcak
Ben de bu ay hsg çektirdim canım. Benimde tüpler açık çıktı. Adet tarihlerimiz aynı seninle. Benimde 8-9 gün var adetime ve kasıklarım çok ağrıyor. bu ay klomen falan kullanmadım. Ağrımaz sanmıştım o yüzden.
merhabalar cnm nasılsın nerelerdesin cikolatamMerhabacanlar kimseler yok mu
ass nasılsın cnm nbr ?Slmmmm
esescimmm benım kırmızılar geldı bugun yenı bat 20 şubat
benimde 22 subat battasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?