- 7 Aralık 2013
- 3.265
- 3.577
evet bende yapmıstım bende de degişen bişey olmamıstı:))))))))) değişen bişi yok bende demekki kist mist yok bizde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet bende yapmıstım bende de degişen bişey olmamıstı:))))))))) değişen bişi yok bende demekki kist mist yok bizde
inşallah güzel olurnasılsın canım
bugün soğan kürüm bitiyo bakalım ne olcak
günaydın cnmgünaydın kızlar karlı bi istanbul sabahından
anladım cnmyok canım elınde olanlar harıc testler ıstıyorlar pıroklatın,tsh , hemogram , hıv 1+2ab, hbsag, antıhcv, rubellagg tabı yapılmıs varsa tedavıden once yakın bızamnda belkı onuda kabul ederler
aynen canım bendede değişen bişe yok azcık göbeğim inceldi o kadar:))))))))) değişen bişi yok bende demekki kist mist yok bizde
inş.canım kısmetinşallah güzel olur
aynen canım bendede değişen bişe yok azcık göbeğim inceldi o kadar
evet bende yapmıstım bende de degişen bişey olmamıstı
amaaaaaannn boşver zaten sürekli yapamayınca degişen bişey olmuyor biraz gidiyor soru bırakınca tekrar.en iyisi hiç kasmaya gerek yok bendede var 36 bedene düştügümde bile gitmiyor yaniya o göbek bende hayatta gitmez doğduğumdan beri benimle düşün 38 beden göbekli biriyim..Yazın göbeğimi içime çekmekten nefes alamıyorum spor KOMPLEKSİM olduğundan yapamıyorum da..(ALerjim var SporA)
bereketli bir kış geçiriyoruz inşallah evlerimizede bereket olur evlerimiz şenlenir yaza mutlu hamilelik telasıyla gireriz inşallah Rabbim tüm isteyenlere içinde bizede nasip etsin tez zamanda
baya zayıfsın aslında ben 40 - 42 bedenimya o göbek bende hayatta gitmez doğduğumdan beri benimle düşün 38 beden göbekli biriyim..Yazın göbeğimi içime çekmekten nefes alamıyorum spor KOMPLEKSİM olduğundan yapamıyorum da..(ALerjim var SporA)
amaaaaaannn boşver zaten sürekli yapamayınca degişen bişey olmuyor biraz gidiyor soru bırakınca tekrar.en iyisi hiç kasmaya gerek yok bendede var 36 bedene düştügümde bile gitmiyor yani
hahah güldürdün beni.inşaallah içinde temizlenmiştir.canım demekki hiç iltihabın falan yok ne güzelyani içimiz mi temizlendi..içimin sıkıntısı yüzümde sivilce olarak mı yansıdı anlamadım
ah canım ya dökülmeye başladık desene bende haftaya bekliyorum kırmızılarıKırmızılar geldi kızlar offf yoruldum usandım
baya zayıfsın aslında ben 40 - 42 bedenim
evet canım en azından aynı şehirde olanlar görüşürleray kızlar şu bebişer olsun kanka yapıcam hepsini.. bi yerde buluşuruz oyun parkına bile gideriz olmaz mı ya yarışma bile yaparız en tatlı bebiş diye gerçi hepsi tatlı olur da..Düşüncesi bile güzel..
aynen valla sabah cok güzel ama bir kahvaltı yapınca maşallah eski halini alıyor önce takıyordumda şimdi takmıyorum hiçvallahi ya ne inatçı birşeymiş ramazan da oruç tutuyoruz onda bile azalmıyor..