Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ALLAH yardimciniz olsun cnm iyi dusunmussunuz arada baya fark var ben yurtdisindayim tr yi bilmiyordum sigortam var ozele gidiyorum ortalama 200 euro gibi bir miktar oduyoruz asilama icin tabi ilaclari sigorta karsiliyor. turkiyede baya pahaliymis ya rabbim herkese yardim etsin olsunda yeterki gitsin .....yok canım aşılama denemedık esım ıstemedı yoksa ben denıycektım aşılama ıcın 2500 tub bebek 6750 bı yılda dondurma ucretsız oyuzden tub bebek ıstedı esım oyle karar aldık hayırlısı hakkımızda
esin hangi ilaci kullaniyor cnmBakalim ins Rabbim yardımcım olsn.biraz erken ama zaman kaybetmek istemedm 6 aydr korunmuyoruz esimn sperm hizi yavas cikti biraz ilac iciyor bu arada ben de bunu aradan cikaraym dedm yumurtlama problemm yok cok sukur Hormonlarım da normal bi bu kaldi ins Allah'ın izniyle guzel haberler alirm..hem stres hem Korku var
canım rahım fılmım var ıstedıklerı benden pıroklatın,tsh , hemogram , hıv 1+2ab, hbsag, antıhcv, rubellagg canım gnetıklerı doktor ıtemeden ben yaptırdım pıhtılaşma cıktıHangu testleri yaptirdin kuzu? Fsh,tsh,glikoz, hemoglabin kan sayimi, prolaktin, LH .. gibi tahlillermi yoksa genetik testlermi yaptiriosunuz? tedawiye baslamadan once olmazsa olmaz dedikleri test_film_tahlil varmi? Atlanilan yada ustunde durulmayip da bunu da yaptirmaliydin denilen?
yok canım elınde olanlar harıc testler ıstıyorlar pıroklatın,tsh , hemogram , hıv 1+2ab, hbsag, antıhcv, rubellagg tabı yapılmıs varsa tedavıden once yakın bızamnda belkı onuda kabul ederleryapılan testleri tekrardan mı istiyorlar yoksa elinde olan testler dısında mı istiyorlar test
Benimde 13.gün cnm az kaldı bitmesine ardına aslanpençesini içip içmemekte kararsızım neyapacağımı bilmiyommm yaabende bu ay soğan kürü yapıyorum cnm 14. günüm yarın son
Aleykümselam cnm uğraşıp duruyoz hala bende bi değişiklik yok didinip duruyom allahım hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize burada çok soğuk donuyoruzzzzzSelamun aleykum kizlaar görüşmeyeli Nasılsıniz yeni hamis yok mu buarada buralar çok soğuk sizin oralar nasıl kar felan yağdı mi ?
eşimin prolaktn hormonu yuksek cıktı canm bu da etkiliyorms spermleri onu düşürmk için içiyor ilaç dopamin adı.hormn normale inince spermlerin durumunn daha iyi olmasını bekliyrz dedi doktr bakalım 3 ayda yeniliyorms kendini spermler 2 ay sonra test yesin hangi ilaci kullaniyor cnm
test yaptrcaz tekrareşimin prolaktn hormonu yuksek cıktı canm bu da etkiliyorms spermleri onu düşürmk için içiyor ilaç dopamin adı.hormn normale inince spermlerin durumunn daha iyi olmasını bekliyrz dedi doktr bakalım 3 ayda yeniliyorms kendini spermler 2 ay sonra test y
inşallah rabbım hepımızın yardımcısı olsun aslında bıde aşılama olmamın sebebı babamı kaybettım ve hayata tutunmakta zorlanıyorum babam torun sevgısını tadamadıkaybettıgım bebgımde hamıle kalıp ateslendıgımde babam hastaneye yetıstırdı başımda bekledı sabahlara kadar ellerıyle yemek yapıp yedırdı annemlerde kaldım hep bana baktı ellerıyle besledı kurtaj oldum dogum hanenın kapısında goz yaşlarıyla benı bekledi üzüntüdenı gunlerce uyumadı agladı.... dede olacagını duydugunda cok sevınmıstı en buyuk ve evlı olan kızı bendim... istıyorumkı anneme kardeslerıme umut olsun bebegım bana umut olsun bızlerı hayata baglasın oyuzden babamdan sonra daha cok cırpınıyorum anne olmak hayatta yasamaya devam etmek ıcın cok ıhtıyacımız var bebişe babam tadamadı torun hıssıni annem tatsın ıstıyorum yüzü gülsün istıyorumALLAH yardimciniz olsun cnm iyi dusunmussunuz arada baya fark var ben yurtdisindayim tr yi bilmiyordum sigortam var ozele gidiyorum ortalama 200 euro gibi bir miktar oduyoruz asilama icin tabi ilaclari sigorta karsiliyor. turkiyede baya pahaliymis ya rabbim herkese yardim etsin olsunda yeterki gitsin .....
Ben hatayda olduğum için kar göremiyorum malesef iyiym elh evdeyim ayaklarimi uzatmis tv izliyorumaleyküm selam cnm burdada güneş açtı kar daha erimedi ama(kütahya/emet )sen nasılsın
Olur inş cnm ben hep dua ediyrm sizlere siz nerde oturuyosunuz kiAleykümselam cnm uğraşıp duruyoz hala bende bi değişiklik yok didinip duruyom allahım hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize burada çok soğuk donuyoruzzzzz
günaydın canım hadi bakalım hayırlı olsun tedavin Rabbim yardımcınız olsunseruvenım bugun başladı kızlar merkezın tedavıye baslarken yapılması ıstenen testlerı yaptırdım... sabah berı ohastane bu hastane dolasıyorum yenı geldım eve kımı 3 gun sonra cıkar sonuclar kımı 2 sonra dedı sonunda bıyer bulduk yaptırdık yarın sabaha cıkacak sonuclar testlereın hepsıne fıyat olarak bırı 255 bırı 240 bırı 280 dedı yaptırdıgım yerde 185 yaptırdım nasıl olur anlamıyorumkı tıcaret olmus artık heryerde aynı fıyat olması gerekırken aradlarındakı fıyat farkına bakın ve yarın tedavıye baslıycam allahım yardım etsın sankı daha baslamadan pes ettım yarabbım hepımızın yuzunu guldursun
aminnnnnnnn canım amiiiiiiiiiiiiiinnnn 5. yılımıza girecez 2 yıllk falan evliyken nasıl beklemişler bunca sene nasıl dayanmıslar falan diyordum etrafımdaki 5 yıllık evli olup coocugu olmayanlara demekki Allah sabrını veriyor şimdi 4,5 yıllık evliyim Rabbim inşallah beklediğimize değer.
günaydın tatlımmgünaydın kızlar karlı bi istanbul sabahından
bugün soğan kürüm bitiyo bakalım ne olcakgünaydın tatlımm
nasılsın canım
bugün soğan kürüm bitiyo bakalım ne olcak
inşallaholur canım Allahın izni ile