- 7 Aralık 2013
- 3.265
- 3.577
afiyet olsun cnm. bendede dünden şehriye corbası var bitmemişti.yanına bişeyler düşüneyimbizim menü de bugün balık var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
afiyet olsun cnm. bendede dünden şehriye corbası var bitmemişti.yanına bişeyler düşüneyimbizim menü de bugün balık var
afiyet olsun eline sağlık bizdede dün tavuk vardı .ne corbasıben akşam bütün tavuk vardı onu haşladım gidince onun suyundan çorba yapıcam ama benim çorbam farklı çok süper oluyo bide ıspanak yapıcam tavuğun etinide kızartırım yeter
belki seninkide aynısıdır ben tavuğu haşlıyorum ince ince didikliyorum sonra onları tencerenin dibinde az yağ,biraz un ve nane ile kısık ateşde kavuruyorum daha sonra biraz soğuk su katıyorum topkalanmasın diye ve tavuğun suyunu katıyorum kaynayınca tel şehriye koyuyorum bukadar salça falan yok harika oluyoafiyet olsun eline sağlık bizdede dün tavuk vardı .ne corbası
yok benimki normal tavuk kızarmassıydı.kopyalayım da bir ara bende yapayım hiç duymamıstımbelki seninkide aynısıdır ben tavuğu haşlıyorum ince ince didikliyorum sonra onları tencerenin dibinde az yağ,biraz un ve nane ile kısık ateşde kavuruyorum daha sonra biraz soğuk su katıyorum topkalanmasın diye ve tavuğun suyunu katıyorum kaynayınca tel şehriye koyuyorum bukadar salça falan yok harika oluyo
tavsiye ederim canım benim çocuklar çok seviyoyok benimki normal tavuk kızarmassıydı.kopyalayım da bir ara bende yapayım hiç duymamıstım
hımmm bende deneyecem deneyince sana alıntı yapar yazarım.senin cocukların mı vartavsiye ederim canım benim çocuklar çok seviyo
evet canım ben deli gibi 3. için uğraşıyorumhımmm bende deneyecem deneyince sana alıntı yapar yazarım.senin cocukların mı var
aaa şaşırdım.ne güzel e azından senin cocugun oluyor 3.de olur inşallah yas kaç kaç yıllık evlisinevet canım ben deli gibi 3. için uğraşıyorum
yaş 40 çocuklarım büyükler o yüzden istiyoruz ama olmadıaaa şaşırdım.ne güzel e azından senin cocugun oluyor 3.de olur inşallah yas kaç kaç yıllık evlisin
inşallh rabbim tez zamanda hepimzie nasip eder.senin adına cok sevindim en azından anneliği biliyorsun hamile kalabiliyorsun 2 yi veren 3. yüde verir. ben hiç hamile bile kalmadım hamile kalsamda dıs gebelik falan olsa ona bile sevinecek haldeyim yani.Rabbim isyan ettirecek kadar bekletmesin isyanda ettirmesin inş.yaş 40 çocuklarım büyükler o yüzden istiyoruz ama olmadı
amin canım inş. isteyen herkesin olur seninde olacak cnm inş. bide yakı var onuda denedinmi onlada kalan çokmuşinşallh rabbim tez zamanda hepimzie nasip eder.senin adına cok sevindim en azından anneliği biliyorsun hamile kalabiliyorsun 2 yi veren 3. yüde verir. ben hiç hamile bile kalmadım hamile kalsamda dıs gebelik falan olsa ona bile sevinecek haldeyim yani.Rabbim isyan ettirecek kadar bekletmesin isyanda ettirmesin inş.
amiiiiiiiiiiinnn inş Allah söyletiyordur.yok bir çömlek çekme diye bişey yaptırmsıtık memlekette kasıklarına falan yapılıyor.soğan kürü, bal çörek otu tarcın karısımı bunları falan denedim bir faydası olmadı. onuda denesem ama nasıl oluyor ki zararı varmıdıramin canım inş. isteyen herkesin olur seninde olacak cnm inş. bide yakı var onuda denedinmi onlada kalan çokmuş
yok cnm ya ne zararı olcak ben arada yapıyorum beline yapıştırıyosun onunla ilişkiye giriyosun bence deneamiiiiiiiiiiinnn inş Allah söyletiyordur.yok bir çömlek çekme diye bişey yaptırmsıtık memlekette kasıklarına falan yapılıyor.soğan kürü, bal çörek otu tarcın karısımı bunları falan denedim bir faydası olmadı. onuda denesem ama nasıl oluyor ki zararı varmıdır
hımmm evet deneyim yaaaa inş faydasını görürüz ne kadar kalıyor belindeyok cnm ya ne zararı olcak ben arada yapıyorum beline yapıştırıyosun onunla ilişkiye giriyosun bence dene
bigün önceden yapıştır çünki banyo yaparken çıkartılıyohımmm evet deneyim yaaaa inş faydasını görürüz ne kadar kalıyor belinde
dene canım ne kaybedersinki[QUOTE="papatyamm_3474, pdeneyecem inşallah faydasını görürüm
sagol canım yenı geldım merkezden ınsallah hersey ıyı gecer ıyı olur amınngünaydın canım hadi bakalım hayırlı olsun tedavin Rabbim yardımcınız olsun