- 25 Ekim 2013
- 7.949
- 18.867
- 50
hadi bakalım tedavin hayırlı olsun canımcanım tek aşılamamdan sonra tüp bebek tedavisine geçtim iğnelerimi kullanıyorum bugün son yarın kontrolüm var bakalım ne olcak :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi bakalım tedavin hayırlı olsun canımcanım tek aşılamamdan sonra tüp bebek tedavisine geçtim iğnelerimi kullanıyorum bugün son yarın kontrolüm var bakalım ne olcak :)
Inşallah güzel haberlerle gel canım benimmmmcanım tek aşılamamdan sonra tüp bebek tedavisine geçtim iğnelerimi kullanıyorum bugün son yarın kontrolüm var bakalım ne olcak :)
canııım benm bn grmyodumkı grnce bakıp ckıyodum oyuzden grmemışimdr kusra bkma bebişşşgrmyodum cnm bı sure kafam daglsın dyeee ama ynee yokk
bende iiyim canm benim çok şükür sabah kızımda geldi manisa somada okuyo bende mutluyum
Gördük hamdolsun bilmyrm yazdimmi unuttum ama canim bebisimizn keyfi yerinde şükür ♥♥♥ en yakin zamnda daris basina güzel arkadaşım♥♥♥
tatlım bşiy sorcam şu elle gebelik testi yapılıyormuş ya ben kac aydır deniyorum doğru çıkıyor diyordun pütürlü bişi gelirse hamilelik yok boşluk olursa yada yumuşak bşler varmıydıKıscelerimmm ovulasyon testim geldiiii
Sağol canımm inşallahhadi bakalım tedavin hayırlı olsun canım
İnşallah nihalcim cümlemiz için hayırlı olsunInşallah güzel haberlerle gel canım benimmmm
Kız onu ben değil papatya yapıyo galiba sen denedin mi yoksatatlım bşiy sorcam şu elle gebelik testi yapılıyormuş ya ben kac aydır deniyorum doğru çıkıyor diyordun pütürlü bişi gelirse hamilelik yok boşluk olursa yada yumuşak bşler varmıydı
Sen die aklımda kalmış bende deniyorumda 2 aydir sert sert geliyodu elime bişi adet günüm yarın bugün bi yapim dedi boşluk yumusacik ondan bilemedimKız onu ben değil papatya yapıyo galiba sen denedin mi yoksa
Amin Allah razi olsun canimsağol canım haklısın ama elimde değil ki
çok sağol duaların için amin hepsine
allah kucağına almayı nasipetsin prensesini inşallah canım
Ben de bazen yapayım diyom benim hep yumuşak boşluk oluyoSen die aklımda kalmış bende deniyorumda 2 aydir sert sert geliyodu elime bişi adet günüm yarın bugün bi yapim dedi boşluk yumusacik ondan bilemedim
İyi cnm senden nbrmerhaba arkadaşlar nasılsınız?
Belkide belirti ariyorum kuzum umut dünya si işteBen de bazen yapayım diyom benim hep yumuşak boşluk oluyo
İnşallahhh cnm :)İnşallah canımmmm p. Tesi kontrolüm vardı ibnelere devam perşembe yine gidicem umarım hayırlısı olur
Hitabem olursun inşallahhhhayy benımde sabah sabah geldı kısçemmm hemde baaya yoğun oluyorum..düşükten sonra hamıle kalırım dıordum ama baksana tık yok hala
nihlcım düşükten sonra sana hormon testı yaptırttımı doktorun..düşükten sonra hormonlar değişiyor ve o yuzden adet duzensızlesıor benım prolaktınım yüksek o yuzden 40. gun fln adet oldum sende ıhmal etme hormonlarına baktır
İnşallahh annişimm çok sağollllTatlım benim cok Sağol Rabbim sana insaallah en yakin zamanda hayrlisiyla sağlıklı bir evlat nasip etsin lütfen kendinj hic uzme biliyorum ki cok zor ama dusunmemeye çalış insaallah olacak çünkü bir sorununuz yok bu cevrenin baskısı olmamasina bir neden oluyor dikkat et kendine canim
Kizzz Nerelerdesin kaçak listeyi duzenlememissin bana umutla beklemede yaz çünki hala adet olmadım
İnşallahh bitanemmmİns kuzum bu sefer olur
Buralardayım bebem tmı kisvem .. Senden nbrKizzz Nerelerdesin kaçak listeyi duzenlememissin bana umutla beklemede yaz çünki hala adet olmadım