- 27 Haziran 2014
- 1.226
- 895
Elaaam nasılsın kuzum özlettin kendiniallahım gulmeyı eksık etmesım bebegımmmm son gaz devammm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elaaam nasılsın kuzum özlettin kendiniallahım gulmeyı eksık etmesım bebegımmmm son gaz devammm
Tohhh beyazım kıscem,masallah cnm benim cok sevindim
evet bebegm ya bnde szı cooooook ozledımmm grmyodum kafam daglsın dye ama artk burdayım tatlımElaaam nasılsın kuzum özlettin kendini
yok canım yanlış anlamıyorumda kimse bana bukonuda inanmıyormuş gibi acıyor gibi davranıyor oyüzden bukonuda hassaslaştım benm enbüyük gebelik beliritm rahmimin gerilerek şiddetli birşekilde ağrımasıydı 2 hamilelğimdede buşekilde ağrıdan kıvrandım 20 yıl sonra bu ağrıyı yine çeksem hamile olduğumu hhemen anlarım oderece etkili ve farklı bir ağrı zaten düşük tehlikesi olduğundan ağrıyor sanırım aşırı dercedeCanim benim yanlış anlama kimse kendine yakistiramaz böyle bir şeyi bende aynı şeyleri yaşadım ki 8 haftalık o kanama o gün kürtaj sonrası çok başka bişey.. ben dk öyle diyince benimde 3 çıktı sonra 0 düştü 2 sonra benim daha kanamam başlamadı ben bundan yola çıkarak söyledim sadece
allah yardımcın olsun canımOlmadı canım yine olmadı gördüm yine kırmızıları nasip te olmadımı olmuyo işte ne kadar istesekte boş 2.aşılamada hüsran yapacak bişey. Yok içim yine bomboş ağlamaktan başka bişey yapamadım Allahım ne olur tez zamanda nasip et ya rabbim
sağol canım haklısın ama elimde değil kiLütfen kafani rahat tutmaya çalış hersey insaallah güzel olacak de Allah sana yardim eder inan ama yeterki sen inan ümitsiz olma ben nerdeyse 8 ay haric bir sene bekledim olmasini üstelik bir sebep de yok iken bu daha zor degilmi oyle beklemek.. hic dusunmedigim bir ay kendiliginden oldu simdi bir prenses bekliyorum allah kismet ederse insallah! kalbini ferah tut illaki eskiyi hatirlarsin ama başka seyler düşün bak sanada süpriz olacak insaallah En cok sabah namazlarindan sonra ettigim dua Rabbim dualarimin kabulunu engelleyen tüm gunahlarimi sen affet aminn amin amin hep boyle ederdim Rabbim isteyen herkese insaallah insaallah cansucum sanada nasip etsin saglikla kucagina alirsin insallah amin amin amin
Olabilir canım benim de 2 ay boyunca ağrıdı burda hiçbirimiz kimseye acımiyor hepimiz aynı tepkileri görüyoruz napalım Rabbim bizde böyle sınıyor bigün bizde evlatlarimiza kavuscaz. .yok canım yanlış anlamıyorumda kimse bana bukonuda inanmıyormuş gibi acıyor gibi davranıyor oyüzden bukonuda hassaslaştım benm enbüyük gebelik beliritm rahmimin gerilerek şiddetli birşekilde ağrımasıydı 2 hamilelğimdede buşekilde ağrıdan kıvrandım 20 yıl sonra bu ağrıyı yine çeksem hamile olduğumu hhemen anlarım oderece etkili ve farklı bir ağrı zaten düşük tehlikesi olduğundan ağrıyor sanırım aşırı dercede
Canim benim keşke olsam eses yazmıştı değer sınırda ydi ama sonra tekrarladı Dr negatif dedi ama hala gelmedi adet sizi cok seviyorum agziniz bal yesinnnn inşallah glemzde hamis oluruz bende hepimizdenihal3575 canim listede adini gördüm hamişmisn cok sevindim hayirli ugurlu olsun RAbbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah ♥♥♥♥
iyi yapmışşın canım buraya girince iyi oluyo insan boşver dert ortakların burda :)selam cnmmm ozledım vallahı burayı braz kafa dagtyım dye grmyodum cnm ya ama ynede bebiş yokkk ama artkkkk burdayımmmmm
İYİLİK CANIM SEN NASILSINmerhaba arkadaşlar nasılsınız?
Iyiz canım sen nasılsınmerhaba arkadaşlar nasılsınız?
iyiyim bende canımIyiz canım sen nasılsın
Nasıl gidiyor bakalimmmiyiyim bende canım
ay evet ya hafta sonu gelsin benim yumoşlarım toplancak :)AYNEN BENDE DE MESAİ BİTER ...HAFTA SONU GEL ARTIKK
canım tek aşılamamdan sonra tüp bebek tedavisine geçtim iğnelerimi kullanıyorum bugün son yarın kontrolüm var bakalım ne olcak :)Nasıl gidiyor bakalimmm
kolay gelsin canım benim tek derdim kocişimle gezmek olucak..ay evet ya hafta sonu gelsin benim yumoşlarım toplancak :)