canmm biraz geç yazdım ama hastayım bende bronşit olmşm hastalıkla uğraşıyorum bu ay hiç umudum yok o yüzden :)İyiyim hamdolsun canim sen nasılsın Birazcik bulantilarla uğraşıyoruz bol bol mandalina yiyorum O içim i aciyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canmm biraz geç yazdım ama hastayım bende bronşit olmşm hastalıkla uğraşıyorum bu ay hiç umudum yok o yüzden :)İyiyim hamdolsun canim sen nasılsın Birazcik bulantilarla uğraşıyoruz bol bol mandalina yiyorum O içim i aciyor
geçmiş olsun canımcanmm biraz geç yazdım ama hastayım bende bronşit olmşm hastalıkla uğraşıyorum bu ay hiç umudum yok o yüzden :)
hahhaa bi günde mutluluktan ölelimmmmmmmmmmm yaşasınnnnnnnn en iyisi bizizzzzzzzzzz en güzeli bizizzz en mutlusu bizizzzzzzzzz en iyi kocişlerrrrrrrrr bizdeeeeeeeeeeeeeee en iyi hayat bizimmmmmmmmmm en güzel günümüzzzzzzzzz bugünnnnnnn hergünnnnnn her annnnnnnnnn sefamızzz olsunkız bune mutluluk boleeeeeeee wwwooooohooooooo
selam cnmmm ozledım vallahı burayı braz kafa dagtyım dye grmyodum cnm ya ama ynede bebiş yokkk ama artkkkk burdayımmmmmselamm tatlımmm hoşgelsin nerlerdesin sennnn :d
süperimm sende iyiisindir canımm benimmmhoşgeldin iiyiz sen nasılsın
ayyyyyyyyyyyyyyyyyy enerjı patlaması yasanıyor suannnnnn ohhhhh sefamız olsunnnhahhaa bi günde mutluluktan ölelimmmmmmmmmmm yaşasınnnnnnnn en iyisi bizizzzzzzzzzz en güzeli bizizzz en mutlusu bizizzzzzzzzz en iyi kocişlerrrrrrrrr bizdeeeeeeeeeeeeeee en iyi hayat bizimmmmmmmmmm en güzel günümüzzzzzzzzz bugünnnnnnn hergünnnnnn her annnnnnnnnn sefamızzz olsun
bende iiyim canm benim çok şükür sabah kızımda geldi manisa somada okuyo bende mutluyumsüperimm sende iyiisindir canımm benimmm
senin kaç çocuğun var canım yabende iiyim canm benim çok şükür sabah kızımda geldi manisa somada okuyo bende mutluyum
ayyyyyyyyyyyyyyyyyy enerjı patlaması yasanıyor suannnnnn ohhhhh sefamız olsunnn
iki tane söylemiştim ya canım benimsenin kaç çocuğun var canım ya
iki tane söylemiştim ya canım benim
teşekkür ederim canm hastalıklar bırakmıyo peşimizi topiğe kurşun döktürcem valla :)geçmiş olsun canım
allahım gulmeyı eksık etmesım bebegımmmm son gaz devammmaynen aynen düşün yani meslek gereği hep somurtuyoruz bundan sonra for ever her zmaan güleceğizzz
ne biliyim işte onlar büyüyünce bi bebeğimiz daha olsun dedik ama zaten olmuyo nasip işteunutmuşum canım ya maşallah yeter 2 tane ya...tam karar boşver hayatın tadını çıkarttttttttttttttt
kafayı mı yedin ya tövbe tövbe boşver canım ya hayat senin için başlıyorne biliyim işte onlar büyüyünce bi bebeğimiz daha olsun dedik ama zaten olmuyo nasip işte
aynenn üzülsende olmuyor kahrolsanda ağlasan da en iyisi gülelim eğlenelim kendimizi yaşlandırmayalımmmallahım gulmeyı eksık etmesım bebegımmmm son gaz devammm
bızım dger kızlar nerde acepppaynenn üzülsende olmuyor kahrolsanda ağlasan da en iyisi gülelim eğlenelim kendimizi yaşlandırmayalımmm
Geçmis olsn cnm bnmde net yok kaynvaldemlerde kaliyrm yemek yapamadigimdan.... hayirlsi canim bu ay olmazsa gelcek ay umut kesme k yok♥:)canmm biraz geç yazdım ama hastayım bende bronşit olmşm hastalıkla uğraşıyorum bu ay hiç umudum yok o yüzden :)
Gördük hamdolsun bilmyrm yazdimmi unuttum ama canim bebisimizn keyfi yerinde şükür ♥♥♥ en yakin zamnda daris basina güzel arkadaşım♥♥♥sağolun kızlr...iyyidir tatlım onu gorcen dıe heycanlanıodur oda