- 6 Temmuz 2014
- 1.431
- 2.241
Oo desene sen zaten devam ediyonBenim adetime 5gun var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oo desene sen zaten devam ediyonBenim adetime 5gun var
Gelmeyesiceee
Bebegm gcms olsun dmstm ama görmdn galba ıns bı dahakı aya bebişn tvtunur sanatamamm affettımm hadıı gel barışalımm elaaaaamm snii görünce aklımaa ramzan geceleri o güzel menülerimiz geldiiiiiii benım bebişim düştüü senn biliyonnmuuu
ablaa senın ıkı cocugunmu vardı hemde bı kız bı erkek maşallahh ohhh daha ne ıstıyon hanı benımde bı kız bı oğlum olsaydıııııııııııııı
yok yazmamıstın tatlım ohhhh amann maşallhhhh sağol güzellik dualarında unutma bizi
yok bebegm gryorum gryorum yoksunBralardayım kuzum asıl sen nerelerdesinnn
Bebegm gcms olsun dmstm ama görmdn galba ıns bı dahakı aya bebişn tvtunur sana
yok bebegm gryorum gryorum yoksun
iyilik esesim bildiğin gbi iş ev senden naber görüşemiyoruz uzun zamandırHaber kıscem
Bebegm gcms olsun dmstm ama görmdn galba ıns bı dahakı aya bebişn tvtunur sana
yok bebegm gryorum gryorum yoksun
iyilik esesim bildiğin gbi iş ev senden naber görüşemiyoruz uzun zamandır
calısmalar baslasınnnnnYarın adetimin son günü
selam cnm işyernde biraz sıkıntılarım var bide 2 haftadır adet sancıları gibi sancılarım oluyo geri geciyo ama hepsine Elhamdülillah sen nasılsınselam cnm nasılsın
selam cnm işyernde biraz sıkıntılarım var bide 2 haftadır adet sancıları gibi sancılarım oluyo geri geciyo ama hepsine Elhamdülillah sen nasılsın
inş cnm dua edersen sevinirim nasıl gidiyo bebk calısmalarıdikkat et kendıne canım..iş yerınndekı sıkıntılarda hallolur inşallah bir an önce..iyiyim bende çok şükür
inş cnm dua edersen sevinirim nasıl gidiyo bebk calısmaları
Ins cnım ya ısyan etmyorum ama ck üzlym artk ck nzman olck bzm bzen öle bı aglyorumkı anlatamamyaa bılmıomkı hatırlamıorum kuzum..inşallah yenı yılda bır sürü bebiş dolsunn taşsın topiğimizz
hayırlısı olsun canım güzel haberlerle gel inş.canım tek aşılamamdan sonra tüp bebek tedavisine geçtim iğnelerimi kullanıyorum bugün son yarın kontrolüm var bakalım ne olcak :)
merhaba canım bende yapıyorum elle testi elime pütürlü et parçası depiyo gerçekten baya aşağıya inmiş oluyo adete yakın ve adet oluyorum bide ateş yöntemi doğru çıkıyo adetime bir iki gün kala ateşim düşüyo benimtatlım bşiy sorcam şu elle gebelik testi yapılıyormuş ya ben kac aydır deniyorum doğru çıkıyor diyordun pütürlü bişi gelirse hamilelik yok boşluk olursa yada yumuşak bşler varmıydı
günaydın canım ne oldu kim sıktı canınıay şu 2 yüzlü 3 yüzlü 4 yüzlü 5 yüzlü insanlar olmasa hayat daha da güzel olurdu ama kimse keyfimi bozamayacakkkkkkk