Esimin benden cok ust sewiye oldugunu dusunmuyorum. bakan mi , dekan mi ki benden ust olsun? Alt tarafi 1000 tl fark var aramizda.kaldi ki erkek olan o,alsin bi zahmet
o da lYanima yakismayan biriyle ewlenmezdimki diyor
demekki kendine denk goruyor beni. Mesela birbirimizden birsey isterken 'canim onu alir misin 'der. Alsana ,getir demez hic. 10 arkadasimi iftara ewe yemege aldik, işten izin alip borekten zeytinyagliya, begendi ye kadar tum yemekleri kendi hazirladi. ben sevmiyor, cok kaba dawraniyor diyemem haksizlik olur.ama beyninde surekli ders,iş planlari var. Yurtdisinda master yapalim dio sende gel. YMMM icin ders calisayim diyor.. ben de bu durumdan bunaldim,ne dersi diorum artik. Ama dersi,plani olmasa duz memur gibi olsa ondan ve bizden iyisi yok
birde inatci kisiliktir, dedigim dediktir, cok kitap okur arastirir. Herseyi cok bildigini dusundugu icin de lafini esirgemez kimseden. Mudurune bile sayiyor beni gonderin o zaman diye, arkadaslari da soyledi. Hepsi hizada
ailesine de oyle dawraniyor hakli oldugunu dusununce, zor susturuyorum ben bile
bana has bi dawranis degil yani, adamin kisiligi boyle. Sewdimi tam sewer, kirarsa da ufff..